Thursday, December 2, 2010

Cartea copiilor, reduceri de sărbători

Cartea Copiilor a pregătit, în perioada sărbătorilor, oferte tentante pentru toate fundaţiile şi companiile interesate de cadouri speciale, potrivit unui comunicat al Editurii. Editura oferă cărţi ilustrate, pentru toate vârstele, cu reduceri speciale între 30 şi 60%.


Cărţile, realizate în condiţii grafice deosebite, cu hârtie rezistentă şi coperte cartonate, pot fi nişte cadouri ideale pentru cei mici. Principala atracţie a acestora, pe lângă poveştile deosebite, o constituie ilustraţiile create de artişti recunoscuţi în toată lumea. 

Cele două titluri speciale pentru sărbători sunt “Moş Crăciun”, una dintre cele mai apreciate cărţi ale editurii, semnată şi ilustrată de finlandezul Mauri Kunnas, şi “Povestea primelor daruri de Crăciun”. Cea din urmă este o frumoasă poveste despre generozitate şi compasiune, conturată de ilustraţiile delicate, create în acuarelă de Ágnes Keszeg.

Reducerile se aplică pentru comenzi în valoare de peste 200 lei şi pot fi achiziţionate atât de şcoli şi grădiniţe, pentru serbările şcolare, cât şi de diverse instituţii. De această ofertă pot beneficia companiile care vor să ofere angajaţilor cadouri de Crăciun pentru copii, dar şi de fundaţii sau agenţii care organizează evenimente caritabile.

Prezentarea cărţilor şi alte informaţii complete pot fi găsite pe site-ul editurii: www.carteacopiilor.ro.

No comments:

Post a Comment

Comentarii