Wednesday, May 11, 2011

Iarmaroc de primăvară la Muzeul de Istorie

sursa foto

Odată cu "Noaptea muzeelor deschise”, Muzeul Naţional de Istorie a României anunţă, printr-un comunicat de presă, că îşi întâmpină vizitatorii cu a II a ediţie a ”Iarmarocului”, ediţia de primăvară, în perioada 13-15 Mai 2011.

Cei ce vor trece pragul Muzeului vor regăsi atmosfera unui iarmaroc aşa ca altă dată. Obiecte de artizanat, creaţii ale artiştilor plastici, bijuterii hand made, obiecte vechi, ii frumos cusute, broderii, cărţi vor face deliciul vizitatorilor.

Iar pentru gurmanzi sunt pregătite dulciuri din marţipan şi pastă de fructe, ciocolată de casă, turtă dulce, kurtos kalacs, alune şi migdale scăldate în zahăr caramel, halviţă cu miere de salcâm şi multe alte lucruri.

La Iarmarocul Primăverii, “fanfara militară” va întreţine şi înfrumuseţa atmosfera prin ritmuri dirijate de un “tambur major cu mustăcioară”. Piese de teatru, proiecţii de filme şi multe alte atracţii vor fi puse la dispoziţie de Muzeul Naţional de Istorie al României, iar noaptea de 14 spre 15 mai, va fi cu portile deschise până târziu în noapte. Intrarea este gratuită!

No comments:

Post a Comment

Comentarii