Friday, July 15, 2011

Mens sana in corpore sano: Mişcarea face bine


Sâmbătă, 23 iulie, în Parcul Lumea Copiilor va avea loc cel mai mare festival de sport în aer liber din România - potrivit organizatorilor, GetFIT (Cristian Margarit) si SmartAtletic (Vlad Stoica), care promit sport şi mâncare sănătoasă alături de cei mai cunoscuţi instructori şi antrenori.

Organizatzorii anunţă: Pe durata unei zile vom face sport cu cei mai buni instructori din România, dovedind astfel că sportul poate fi practicat de oricine, la orice vârstă, indiferent de nivelul de fitness ori starea actuală. Intrarea este liberă, iar participanţii vor avea parte de surprize, tombole, premii.

Vor fi prezenţi: 
- Zumba Fitness (Emil Iakabos & friends)
- Kangoo Jumps (Kinga Sebestyen & friends)
- Liora Zytcer, Richmond Bachia (Fitness-Scandinavia)
- Mihai Dragomir
- Costin Bucura
- Răzvan Sindelaru
- Răzvan Protasievici 
şi alţii

Durata: 9.00-21.00, în reprize de 45 de minute, cu pauze de 15 minute pentru odihnă, rehidratare, schimbarea instructorilor de pe scena şi pentru a permite plecarea sau accesul participanţilor.

Pe lângă sport şi mâncare sănătoasă, participanţii au şansa de a câştiga abonamente la săli, accesorii, suplimente nutritive, locuri în diverse activităţi educaţionale şi sportive.

Parcul “Lumea Copiilor” este fostul parc “Văcăreşti”, de lângă Palatul Copiilor, cu intrări şi parcări din Bd. Tineretului şi Str. Pridvorului/Costache Stamate.

No comments:

Post a Comment

Comentarii