Thursday, September 27, 2012

Recomandare de la Antipa pentru părinţi: Larry Cohen la Bucureşti


Cum să interacţionăm cu copilul prin joc – Parentime îl aduce pe Larry Cohen, autorul Playful Parenting la Bucureşti
 
Jocul, marginalizat de cultura noastră ca fiind neproductiv şi o pierdere de timp, este justificat evolutiv ca fiind cea mai eficientă modalitate de învățare pentru toate speciile.
Pentru copii, joaca reprezinta pregătirea pentru viaţă. Copiii privaţi de joacă nu au căi neuronale, aptitudini sociale, aptitudini de supravieţuire la fel de bine dezvoltate.
Jucăria favorită a copilului este părintele şi, odată devenit adult, unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le are un copil nu sunt legate de jucării sau vacanţele în Caraibe, ci de timpul frumos petrecut în joc.

În perioada 4 - 7 octombrie, Parentime il aduce pe Larry Cohen în RomâniaEl este autorul renumitei cărţi şi filozofii de interacţiune cu copiii, Playful Parenting (tradusă în limba română de Editura Trei sub titlul ”Rețete de jocuri”).
 
Larry Cohen este promovatorul unei filozofii democratice de interacţiune cu copiii. Această abordare îi ajută pe părinţi să interacţioneze cu copiii lor prin limbajul pe care aceştia îl înţeleg cel mai bine până la vârsta de 12 ani, şi anume jocul.
 
Parentime vă invită la o serie de evenimente în urma cărora  puteţi obţine reţete concrete de joc care pot fi puse în aplicare imediat pentru a construi o relaţie mai frumoasă, mai calmă şi mai liniştită cu copiii.
 
Joi, 4 octombrie 2012, ora 18  - Lansare de carte la librăria Cărtureşti - Verona.
Parentime alături de Editura Trei şi librăria Cărtureşti vă invită să îl cunoaşteţi personal şi să primiţi autograful autorului cărţii bestseller internaţional ”Playful Parenting”.
 
Participarea la eveniment este gratuită. Evenimentul durează o oră.
 
Vineri, 5 octombrie  2012, 17:00 – 20:00, Half Day cu Larry Cohen
În cadrul unei conferinţe de 3 ore Larry Cohen va prezenta principiile de bază ale filozofiei de interacţiune cu copilul prin joc. Cursul va avea loc la sediul Parentime din Str. Siriului nr  42 – 46 cu începere de la ora 17:00.
 
Duminica, 7 octombrie 2012, 10:00-18:00, Full Day cu Larry Cohen.
În cadrul conferinţei, în prima parte a zilei, Larry Cohen va prezenta principiile de bază ale filozofiei de interacţiune cu copilul prin joc, urmând ca în cea de a 2-a parte a zilei să răspundă la întrebările punctuale ale părinţilor.
 
Evenimentele de vineri respectiv duminică nu beneficiaza de traducereLarry Cohen va vorbi în engleză şi vă putem ajuta doar cu formularea întrebărilor în engleză. Evenimentul este dedicat părinţilor cu copii de la naştere la 12 ani.  
 
Mai multe detalii despre Larry Cohen şi conferinţă găsiţi aici.

No comments:

Post a Comment

Comentarii