Saturday, October 6, 2012

Decoupage pentru copii şi părinţi


Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" aşteaptă copiii şi părinţii la Atelierele de decoupage organizate în perioada 6 - 20 octombrie 2012.

Atelierele de decoupage îşi propun dezvoltarea creativităţii, cultivarea simţului estetic al copiilor şi, de ce nu, iniţierea copiilor şi a părinţilor în delicata artă a decoupage-ului.

În cadrul atelierelor, copiii vor crea un tablou, având posibilitatea să aleagă anumite personaje din desene animate şi poveşti sau diverse animale îndrăgite de ei, vor personaliza un bol pentru micul dejun şi îşi vor decora un ghiozdănel din material textil pe care îl pot purta cu plăcere pretutindeni.

Totodată, părinţii vor decora o cutie de bijuterii, o cană şi un tricou, învăţând o tehnică pe care o pot folosi apoi, în continuare, pentru a face împreună cu copiii cadouri personalizate pentru cei dragi.

Atelierele sunt structurate în 3 sedinţe, desfăşurate în fiecare sâmbătă (6 octombrie, 13 octombrie şi 20 octombrie), între orele 16.00 – 18.00 şi sunt susţinute de către Rada Ungureanu – trainer SmartKidsLand, specialistă în arta decoupage şi cu experiență în acest domeniu.

Mai multe detalii: http://www.antipa.ro/categories/25/pages/170 şi pe pagina de Facebook a Muzeului "Antipa"




No comments:

Post a Comment

Comentarii