Friday, December 21, 2012

Concurs de îndemânare, reciclare, pedalare

Tetra Pak şi Centrul Comercial Orhideea organizează mâine, 22 decembrie, un concurs inedit. Iată mai jos (un fragment din) anunţul organizatorilor:




Pe 22 decembrie cu un portofel din ambalaj Tetra Pak poţi câştiga o bicicletă 

Trei biciclete îşi aşteaptă câştigătorii sâmbătă, 22 decembrie, în Centrul Comercial Orhideea, în cadrul concursului de îndemânare “Creează, reciclează, pedalează”

Înscrierile se derulează în intervalul orar 13-14, câte 16 locuri per categorie de vârstă, în ordinea înregistrării, iar concursul de la ora 14.
Concursul se adresează atât copiilor (6-12 ani) şi adolescenţilor (12-18 ani), cât şi adulţilor (+18 ani). Cei care vor crea în timpul cel mai scurt un portofel funcţional din ambalaje de lactate şi sucuri Tetra Pak, se vor califica pentru finala concursului, jurizate de Dani Oţil şi Răzvan Simion.

După înregistrare, concurenţii vor putea să participe la ateliere care să îi ajute să îşi îmbunătăţească timpul de realizare a portofelelor, având astfel mai multe şanse de a câştiga unul din premiile puse la bătaie de organizatori. Concursul are trei secţiuni distincte, pentru cele trei categorii de vârstă (6-12 ani, 12-18 ani şi +18 ani).

Intră pe deceiubimcartonul.ro şi află mai multe despre concurs şi reciclarea ambalajelor de carton. În secţiunea Eco Fun se regăseşte înregistrarea despre cum poţi crea un portofel din ambalaj de carton Tetra Pak.

No comments:

Post a Comment

Comentarii