Monday, March 25, 2013

Invitaţie la workshop pentru părinţi

Centrul Lucky Bebe îi invită pe tinerii părinţi la Workshop-ul "De ce are nevoie copilul meu?" 

Iată ce anunţă organizatorii:

Dorim să devenim prima generaţie de părinţi inteligenţi, decişi să nu repetăm întru totul cu copiii noştri ceea ce am învăţat de la părinţi. Deşi suntem mai dedicaţi şi înţelegători cu copiii noştri, uneori ne simţim copleşiţi şi nesiguri de metodele personale folosite.

Ce-şi doresc părinţii?
· copii autonomi
· responsabili, iubitori şi cu stima de sine ridicată.
· disciplinaţi, înţelegători, ascultători

De ce?
Pentru a se putea bucura în orice moment şi a face faţă schimbărilor permanente din viaţa cotidiană

Obiective:
· Ce metode am putea folosi, ca să rezolvăm diferenţele de gândire între generaţii?
· Ce ne face să fim impulsivi la diferite reacţii şi răspunsuri ale copiilor şi de ce?
· Cum facem faţă cerinţelor educaţionale pentru o generaţie liberă, fără să folosim autoritarismul exagerat, dar să şi evităm permisivismul?

Pentru a afla răspunsurile la întrebarile de mai sus, vă invităm să participaţi la acest workshop. 

Pe parcursul acestui workshop, vom învăţa şi descoperi împreună metode noi şi utile care să ducă la construirea unei relaţii de încredere, înţelegere, iubire şi acceptare.

Totodată pentru a putea deveni un părinte responsabil, cu o atitudine caldă, plină de iubire şi înţelegere, dar şi fermă în relaţia cu copilul, vom dezvolta abilităţile parentale, folosind rol play-uri, jocuri şi situaţii adevărate din viaţa de zi cu zi.

Beneficii:
· Veţi învăţa cum să rezolvaţi practic dificultăţile pe care le întâmpinaţi (reacţii agresive ale copilului, motivele ce duc la dezinteresul pentru învăţătură, opoziţionism ridicat etc.)
· Veţi învăţa cum să optimizaţi dezvoltarea inteligenţei mentale, emoţionale şi sociale ale copilului, în funcţie de etapa specifică de vârstă.
· În ceea ce priveşte metodele de educare şi comunicare părinte-copil, acestea sunt susţinute şi prezentate de specialişti în domeniul psihologiei şi pedagogiei copilului şi adolescentului.
· Vă veţi simţi bine într-o atmosferă de lucru destinsă, relaxată, bazată pe o comunicare reciprocă, unde nu se pune la îndoială valoarea dvs. de părinţi şi nu se pun etichete.
· Puteţi să participaţi la întâlniri cu tematici de interes larg, împreună cu alţi părinţi.

Investiţia: 50 ron / persoană

Program: 4 aprilie 2013 orele 18.00-20.00.
Centrul Lucky Bebe vă aşteaptă cu drag.

No comments:

Post a Comment

Comentarii