Monday, April 22, 2013

Atelierele MiniArtShow ies la terasă

MiniArtShow anunţă că în data de 28 aprilie, de la ora 11.00, se deschide sezonul de:
ATELIERE LA TERASĂ. Aceste ateliere se vor ţine în fiecare weekend la terasa Restaurantului Satya din Banu Manta nr. 25, sector 1. 

Anunţul MiniArtShow spune aşa:


Într-un cadru frumos şi elegant, vom susţine ateliere creative din care nu vor lipsi acuarelele, făină, lut, pietre, mărgele, seminţe, pământ şi tot felul de materiale îndrăgite de copii. Vom picta forme diferite din ceramică, vom personaliza rame foto, iar fotografia poate fi făcută pe loc. Vom face omizi, ursuleţi, albine şi tot felul de personaje din fructe, legume, ouă, dopuri de plută sau linguri. La noi imaginaţia nu are limite, iar distracţia este la ea acasă.

Vestea bună este că, în timp ce copiii se joacă şi creează, părinţii pot savura o băutură delicioasă şi sănătoasă din meniul restaurantului Satya. Într-un cadru frumos şi liniştit, vă puteţi petrece dimineţile de weekend alături de noi în aer liber, bucurându-vă de aer şi de soarele prietenos de primăvară.
Duminica 28.04 ora 11:00, vom picta iepuraşi, păsărele şi ouă.

Vom avea parte de celebra "Fabrică de Iepuraşi". Zâna cea bună va veni special să-i transforme pe cei mici în iepuraşi veritabili, iar asta nu este tot. Copiii vor avea parte şi de alte surprize.

Tot duminică, 28 aprilie, în Ceainăria Satya se strânge echipa de bucătari aleasă pe sprânceană să facă biscuiţi pentru Iepuraşul de Paşte. 15 copii vor frământa cu drag la aluatul magic din care vor ieşi cei mai gustoşi biscuiţi. 
Vino sa faci parte din echipa de bucătari a Iepuraşului.
Vă aşteptăm cu mare drag să ne distrăm împreună!

Înscrieri: miniartshow@yahoo.com sau la telefon: 0749.419.999.
Adresa: Restaurant SATYA, Str. Banu Manta Nr. 25, Sector 1, Bucureşti


În acest week-end, un alt atelier marca MiniArtShow:

Sâmbătă 27 Aprilie – Hobby Cafe
11.00 – Întâmplări hazlii ale iepuraşului, 1-6 ani
Iepuraşul trece printr-o perioadă mai ciudată. Cineva i-a furat vrăjile şi nu mai poate duce toate cadourile copiilor în ziua de Paşte. Are mare nevoie de ajutor, iar cei care îl pot ajuta sunt copiii. Alături de Albă ca Zăpada, Mini şi Micky Mouse, cei mici vor participa activ la atelierul cu temă pascală şi vor găsi soluţii ca să-l ajute pe Iepuraş. La finalul atelierului, toţi copiii vor picta câte un iepuraş, pe care îl vor păstra ca amintire de la Iepuraşul de Paşte.
Durata: aproximativ o oră.
Înscrieri: miniartshow@yahoo.com sau la telefon: 0749.419.999.
Adresa: Hobby Cafe, Strada Negustori 34, sector 2, Bucureşti.

No comments:

Post a Comment

Comentarii