Friday, April 26, 2013

Paştele la Băneasa


În Băneasa Shopping City, părinţii şi copiii se bucură de activităţi distractive de Paşte

Băneasa Shopping City vă aşteaptă între 25 aprilie şi 5 mai să participaţi la evenimentele organizate cu ocazia sărbătorilor de Paşte - anunţă un comunicat transmis de reprezentanţii centrului comercial menţionat.


În perioada 25-28 aprilie, începând cu orele 14:00, invităm copiii să găsească ouăle ascunse în mai multe magazine din Băneasa Shopping City şi Feeria, la concursul Vânătoarea de ouă. Cei mici pot participa la concurs şi vor fi răsplătiţi cu premii surpriză. De la ora 18:00, tot în această perioadă, în zona Eye Fi, copiii se vor putea amuza cu trucurile magice ale iluzionistului Looney şi cu jocurile haioase ale animatorilor Zurli.

În zona fântânii , pe 26 aprilie, începând cu orele 18:00, artistul Daniel Brătescu va face o demonstraţie live de sculptură în coajă de ou, oferind celor prezenţi o lecţie de răbdare, atenţie şi fineţe. Creaţiile sale vor face şi obiectul unei expoziţii neconvenţionale, în care vizitatorii vor afla tehnicile prin care un ou devine o adevărată sculptură.

Pe 27 aprilie, tot în zona fântânii, începând cu orele 15:00, specialiştii de la magazinul Simona vor prezenta noile tendinţe în decorarea mesei de Paşte, în timp ce echipa de chefs The Flavours îi aşteaptă pe pasionaţii de gastronomie la un show culinar dedicat preparatelor inedite pentru masa de sărbătoare.

De asemenea, în piaţeta de la Food Court, în perioada 25-28 aprilie şi 2-4 mai, copiii pot să admire drăgălaşele animale din cadrul Expoziţiei de iepuri şi păuni, organizată de Asociaţia Pajura.

Detalii despre programul complet al activităţilor de Paşte şi regulamentele promoţiilor "Cadou în ou" se găsesc pe www.baneasashoppingcity.ro sau la birourile de informaţii din centrul comercial.

No comments:

Post a Comment

Comentarii