Monday, April 1, 2013

Zâna măseluţă şi caria

Teatrul Zurli revine la Muzeul Ţăranului Român cu un spectacol sută la sută original. “Zâna Măseluţă şi Caria” este o poveste care îi va ajuta pe cei mici să aibă mai multă grijă de dinţişorii lor.

Zâna Măseluţă vine pe pământ în căutarea Bunuţei Dănuţa, medicul stomatolog care trebuie să salveze Împăraţia Dinţilor Frumoşi.
Împreună cu copiii, cele două fac un plan pentru eliminarea Cariei. Caria se hrăneşte cu resturile pe care copiii le lasă între dinţi după ce mănâncă. Flămândă mai mereu, Caria caută copiii care nu se spală pe dinţi şi încearcă să şi-i facă prieteni.

Aşadar, cei mici vor reţine foarte clar că dacă nu se spală pe dinţi Caria se va hrăni cu resturile rămase acolo şi va creşte mare, mare în dinţii şi măselele copiilor. Şi cine îşi doreşte să fie prieten cu Caria?

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă. Detalii găsiţi la www.zurli.ro şi email contact@zurli.ro

Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag!



No comments:

Post a Comment

Comentarii