Monday, May 20, 2013

Două premiere în cadrul atelierelor MiniArtShow

MiniArtShow anunţă: 

Pentru că suntem prieteni cu Imaginaţia şi Creaţia, iată că venim cu două noi premiere în acest weekend.


Este vorba de spectacolul pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 6 ani "Peter Pan şi Tinkerbell" , care se va ţine la Hobby Cafe în str. Negustori nr. 34. Spectacolul se va juca duminică 26 mai, de la ora 11.00, iar după spectacol fiecare copil, ajutat de Tinkerbell şi Peter Pan, va face un borcănel sclipitor, plin cu praf magic. Reţeta este secretă şi doar prietenii acestor personaje vor cunoaşte ingredientele secrete.



Tot duminică 26 mai, la ora 11:00, pe terasa Restaurantului Satya din Bd. Banu Manta nr. 25,  vom avea parte de un spectacol-atelier cu muzica live, teatru de păpuşi, dans şi distracţie: Este vorba de spectacolul "Muzica şi Jocul" - recomandat copiilor cu vârsta între 3 -7 aniZâna muzicii, Flautul fermecat, Balaurul cel rău şi prinţesa Aurora sunt doar câteva dintre personajele acestui atelier.
În partea a doua vom personaliza un instrument inedit, pe care îl vom face chiar din obiecte pe care le găsim în casă. Pictura pe sticlă va fi  metoda prin care vom personaliza intrumentele de percuţie, pe care toţi copiii le vor lua ca amintire acasă.



Durata atelierelor este de aproximativ o oră.
Costul unui bilet este de 50 lei/ copil.
Înscrieri: miniartshow@yahoo.com
Tel: 0749.419.999

No comments:

Post a Comment

Comentarii