Friday, June 7, 2013

Şcoala de Vară în Lumea lui MOMO

Lumea lui Momo e un spaţiu al răgazului, al veseliei şi imaginaţiei fără de sfârşit. Şi unul în care lucrurile sunt un pic altfel decât te-ai obişnuit. Aşa că aici până şi şcoala începe de fapt... în vacanţă.

Pentru că şcoala de vară e o altfel de şcoală. E una în care copilul tău învaţă cum să se bucure cu adevărat, cu sens, cu miez şi cu activităţi suculente ca fructele bine pârguite, de timpul sau liber.

Perioada de desfăşurare: 24 iunie-20 iulie
Program zilnic 9.00-13.00 

Coordonare si supraveghere 4 traineri specializati in dezvoltare personala si psihologia copilului (Andreea Stefan, Andreea Durdeu, Ana Maistru & Antoaneta Zaharia)
Fructe si apa din partea casei,
Iesiri zilnice in Parcul Cismigiu (1,5 ore/ zi)
Ateliere de creativitate si joaca, dezvoltare personala, gatit, pictura, teatru & povesti, , arts & crafts, design interior & vestimentar
2 grupe de varsta: 4-6 ani si 7-12 ani

Saptamana I
24 iunie-30 iunie: IMAGINARIA , ateliere de gandire creativa, cooking, pictura, teatru si povesti.

Saptamana a III-a:
 8-13 iulie: Calatorie pe mediterana, in Italia, Franta, Spania, Grecia, Turcia. Invatam despre istorie, cultura si civilizatie, obiceiuri si traditii, mancare traditionala si viata de zi cu zi.

Saptamana a IV-a
15-20 iulie: Designer de vacanta, ateliere de pictura, modelaj, colaj, creatii vestimentare, decoratiuni textile, pictura pe obiect.

Costuri: 330 lei /saptamana/20 de ore. 10% reducere pentru frati. Daca se opteaza pentru doua saptamani, costul este de 300 lei/saptamana.


Copilul tău prinde aripi de vacanță în casa colorată și prietenoasă a Lumii lui Momo! 
Inscrie-te acum la lumealuimomo@gmail.com, tel: 0723.565.113.

No comments:

Post a Comment

Comentarii