Sunday, August 25, 2013

MiniArtShow şi Ioana Ginghină revin cu surprize pentru copii



Gata vacanţa la MiniArtShow. Toată echipa s-a întors de la munte, de la mare şi ne anunţă că se apucă de treabă. Iată anunţul MiniArtShow:

Din septembrie revenim cu spectacole şi ateliere noi, aşa că repetam de zor pentru viitoarele premiere. 

Se anunţă o stagiune frumoasă, plină de surprize şi evenimente noi, aşa că nu mai este timp de odihnă. Ne-am încărcat bateriile şi suntem pregătiţi de o nouă provocare.

Echipa s-a mărit şi odată cu ea şi ideile noastre sunt mai multe. Din septembrie vom organiza în fiecare zi de weekend ateliere de educaţie prin teatru şi creaţie, spectacole şi evenimente, în locaţiile noastre: Hobby Cafe şi Casa Satya.

În curând vom deschide şi porţile "Şcolii de actorie by Ioana Ginghină". În fiecare marţi şi joi seara, vom avea grupe de vârstă diferite, care vor putea intra, cu ajutorul nostru, în tainele jocului actoricesc. Metoda e nouă, distractivă şi educativă, la fel ca şi atelierele noastre, deci nu ezitaţi să vă interesaţi încă de acum de şcoala noastră.

Printre atelierele noastre vechi: 
"Priveşte şi descoperă", 
"Să cântăm, să pictăm şi să dansăm cu Minnie Mouse", 
"Lumea lui Zumzărel", 
"Muzica şi jocul", 
"Tinkerbell şi Peter Pan", 
veti găsi şi titluri noi ca: 
"Scufiţa roşie", 
"Poveşti din jurul lumii",
"Şcoala de prinţi şi prinţese", 
"Micii toboşari", 
"Marionete din şosete".

Şi nu uitaţi: organizăm cele mai tari petreceri pentru copii. Evenimente cu tematică, spectacole, ateliere, programe de animaţie şi tot ceea ce îţi doreşti, le poţi avea acum chiar la tine acasă. Dacă vrei să-ţi surprinzi invitaţii cu o petrecere inedită, nu ezita să ne contactezi pe noi. Venim înarmaţi cu tot ceea ce ai tu nevoie pentru un party de neuitat.

Tel: 0749419999
Facebook/MiniArtShow

www.miniartshow.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii