Sunday, August 25, 2013

MiniArtShow vă invită la concurs

Iată despre ce e vorba, în anunţul celor de la MiniArtShow, în continuare:

Mai sunt doar două săptămâni până la deschiderea stagiunii noastre şi cum vrem să audă toata lumea de asta, ne-am gândit să organizăm un concurs. Câştigă una dintre cele două invitaţii la evenimentul 3 în 1, "Cu mica sirenă Ariel în căutarea lui Nemo". Acesta va avea loc pe data de 7 septembrie, ora 11:00, la Grădiniţa Miruna din str. Traian nr.160, sector 2.

Pentru a intra în competişie trebuie să daţi  Like şi Share la poza de concurs pe care o găsiţi pe facebook/MiniArtShow. Ne-ar ajuta şi un comentariu pentru ca să avem clar numele dumneavoastră. 

Avem două premii, două invitaţii la primul nostru atelier din aceasta stagiune. Este vorba de evenimentul nostru 3 in 1 organizat impreuna cu Gradinita Miruna "Cu mica sirena Ariel in cautarea lui Nemo". Alaturi de frumoasa Ariel, vom intra intr-o lume plina de mister, lumea oceanelor. Micutul Nemo iar s-a pierdut si tatal lui este disperat sa-l gaseasca. De aceea apelaeaza la Ariel pentru ca sa fie sigur ca il gaseste cat mai repede.
In aceasta aventura insa ne vom intalni cu un rechin vegetarian, cu balena somnoroasa, calutul de mare si  broscuta testoasa.
In partea a doua toti copiii vor personaliza prin pictura cu acuarele acrilice, un peste. Nu va lipsi si distractia, dansul si modelajul din baloane.

Evenimentul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 5 ani si cuprinde un spectacol de 30 de minute, atelier de pictura 30 de minute si animatie 10-15 minute. Copiii cat si parintii vor avea parte o surpriza. 

Daca esti nerabdator si vrei sa te inscrii la acest eveniment inca de acum, o poti face la datele noastre de contact : miniartshow@yahoo.com, tel: 0749419999.
Va invitam sa participati la concursul nostru.

Tel: 0749419999
Facebook/MiniArtShow

www.miniartshow.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii