Monday, August 5, 2013

O grădiniţă cu nume de fetiţă... şi concurs

Concurs! 
10% reducere la plata grădiniţei, timp de 3 luni! Asta oferim unui număr de 5 cititori ai Gazetei culturale a copiilor B24Kids, părinţi care doresc să înscrie copilul la grădiniţa Miruna. Tot ce trebuie să faceţi este să vedeţi mai jos avantajele de a înscrie copilul la Grădiniţa Miruna, şi să ne lăsaţi un comentariu cu răspunsul la întrebarea: Ce îmi place (cel mai mult) referitor la grădiniţa Miruna?


Aşadar, da, au început înscrierile pentru anul şcolar 2013-2014 la Grădiniţa Miruna, aflată în zona Foişor din sectorul 2, pe strada Traian. Copii cu vârste cuprinse între 2 şi 6 ani au cele mai bune condiţii la care te poţi aştepta de la o grădiniţă particulară. Grupele sunt organizate pe categorii de vârstă (2-3 ani la grupa mini, 4-5 ani la grupa mică-mijlocie şi 5-6 ani la grupa mare), iar oferta educaţională este extrem de bogată în activităţi curriculare şi opţionale. Dintre acestea menţionăm: educaţia limbajului, limba română şi comunicare, educaţie fizică, matematică, cunoaşterea mediului înconjurător, activităţi pentru dezvoltarea creativităţii şi a simţului estetic, vizite la muzee, vizionare de spectacole de teatru, limbi străine (engleză, franceză, spaniolă, germană), gimnastică ritmică, instrumente muzicale, serbări, petreceri etc. 

Toate acestea sunt disponibile la un plan tarifar gândit sub forma a 3 pachete
1. pachet de bază (500 Ron/lună), 
2. pachet 2 opţionale (600 Ron/lună), 
3. pachet engleză intensiv (700 Ron/lună). 

Grădiniţa Miruna este un spaţiu primitor şi sigur, în care copilul este înconjurat cu căldură, înţelegere, răbdare şi responsabilitate din partea cadrelor calificate şi a întregului personal. Spaţiul este frumos amenajat, cu 3 săli de clasă, o sală de servire a mesei, cabinet medical, cabinet psihopedagogic şi managerial, grupuri sanitare (3 pentru copii şi 1 pentru adulţi) şi o curte spaţioasă. Mobilierul este nou, vesel colorat, proiectat pentru a fi accesibil copiilor preşcolari. Pentru cei care rămân la program prelungit, există pătuţuri de pitici, foarte comode şi plăcute. Pentru doamnele educatoare există o bibliotecă de specialitate în permanentă dezvoltare pentru a facilita pregătirea profesională de calitate. 

De altfel, pe lângă personalul calificat, sunt puse la dispoziţia celor mici rechizite şi materiale necesare desfăşurării activităţilor, o bibliotecă cu volume specifice vârstei, o gamă variată de materiale didactice, jocuri şi jucării care le dezvoltă atenţia, logica, memoria, abilităţile cognitive, expresive şi motrice, consiliere psihopedagogică şi asistenţă medicală. 

Pentru a stabili o întâlnire cu reprezentantul instutuţiei preşcolare aveţi la dispoziţie adresa de e-mail office@asociatiamiruna.ro sau numărul de telefon +40 0723.14.72.16. Mai multe informaţii - despre dotări, autorizaţii, ofertă educaţională, program, tarife etc. - puteţi afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro sau de pe pagina de Facebook/GradinitaMiruna.

1 comment:

Comentarii