Thursday, September 19, 2013

MOMO s-a întors din vacanţă

... şi ne anunţă:

Ne-am adunat de pe cărările verii şi, precum toamna, începem să punem în coş şi să desfacem rând pe rând Bunătăţile Toamnei.


MOMO s-a întors în căsuţă şi vă aşteaptă Sâmbătă 21 septembrie la ora 11.00 sa redeschidem împreună Porţile Mirării. E foarte multă forfotă şi veselie în căsuţa noastră, dereticăm şi coacem poveştile în aşteptarea voastră.

Recolta de vară - Recolta de toamnă
Eveniment special de deschidere - ateliere de voie bună, joacă şi creativitate pentru copii şi părinţi
Sâmbătă 21 septembrie ora 11.00 (nu avem limită de vârstă)
Şi cum Lumea lui Momo e un spaţiu al răgazului, al veseliei şi imaginaţiei fără de sfârşit, şi unul în care lucrurile sunt un pic altfel decât te-ai obişnuit, la început de şcoala noi începem vacanţa, adică joaca ... şi învăţarea prin joacă. Aici, tu şi copilul tău învăţaţi cum să vă bucuraţi cu adevărat, cu sens, cu miez şi cu activităţi suculente ca fructele bine pârguite, de timpul sau liber.

Ce poţi face cu toate scoicile albe sau sidefii, cu melcii, pietrele şi chiar nisipul cărate de pe plajele pe unde ne-au umblat paşii? Dar cu dovlecii, bostanii, tărtăcuţele, ardeii, gogoşarii, vinetele pitice, strugurii brumării şi perele aurii sau chiar cu morcovii portocalii?
Noi ne vom juca cu ele şi vă invităm alături de noi, la 2 ateliere într-unul singur! Într-o cameră am pregătit VARA şi într-o alta TOAMNA. Alaturi de Mira si Andreea, vom picta, colora, lipi scoici si pietre... iar in alta vom sculpta, modela in legume si fructe cele mai haioase figurine. Iar la final vom face si o Mare Salata de fructe si nuci! Hai la joaca!

Locurile sunt limitate, înscrieţi-vă din vreme!
Detalii pe www.lumealuimomo.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Comentarii