Wednesday, October 9, 2013

Ateliere de sâmbătă la Hornbach

Din 12 octombrie, sunteţi invitaţi în Magazinele HORNBACH Berceni, Militari si Balotesti, sa va petreceti diminetile de sambata, de la 11:00-13:00, intr-un mod relaxant si creativ, in cadrul unor ateliere interactive organizate in colaborare cu Fundatia Calea Victoriei.

 In prima sambata, 12 octombrie, de la 11:00-13:00, puteti participa la:

  • Hornbach Berceni - Atelier de Mozaic (atelier practic), unde vom descoperi cum sa decoram obiecte prin tehnica mozaicului.

  • Hornbach Militari - Atelier de pictura: Natura statica (atelier practic), la care vom invata cum sa pictam o natura statica si un portret.

  • Hornbach Balotesti - Atelier de Design interior (atelier teoretic si practic), unde vom afla secretele decoratiunilor interioare reusite pentru camera de zi si dormitor.

Atelierele la care puteti participa GRATUIT vor avea o tematica variata, gandita sa provoace imaginatia si sa invete participantii tehnici din artele plastice si designul interior.

Atelierele de sambata se desfasoara in perioada 12.10.2013-2.11.2013 si se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor.

Programul atelierelor, pe magazine, va fi afisat pe site-ul Hornbach saptamanal.

Aici gasiti Orarul (atelier/magazin) pentru fiecare week-end:


Materialele de curs vor fi puse la dispozitia participantilor de catre Hornbach si acestia vor avea la final de atelier o lucrare:-)

Data: 12 Octombrie 2013; Ora: 11:00
Frecventa: saptamanal, sambata
Locatie: Magazinele Hornbach - Militari, Berceni si Balotesti
INTRARE LIBERA

Inscrieri la contact@victoriei.ro

Deoarece locurile la ateliere sunt limitate, va rugam sa va inscrieti pe contact@victoriei.ro daca doriti sa participati, mentionand magazinul si atelierul la care doriti sa participati.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0723 167 892 sau 021-321.30.22

No comments:

Post a Comment

Comentarii