Tuesday, October 29, 2013

Halloween la Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” invită toţi curioşii şi toţi curajoşii să petreacă ziua de Halloween în expoziţia permanentă, cu fauna lumii.

În data de 31 octombrie, în intervalul orar 10.00 – 20.00, vă invităm să petreceţi Halloween-ul la Antipa.

Pisici negre, mamifere “vampir”, insectivore “demoni” şi alte creaturi, care înfricoşează lumea de secole, vor fi supuse cercetării pentru a descoperi adevarul ştiinţific.

Încă din trecut, oamenii au dat diferitelor animale semnificaţii malefice sau angelice, asociindu-le norocului sau ghinionului. Mitologia diferitelor popoare a dat animalelor o simbolistică care nu are însă legatură cu realitatea.

Vă aşteptam la Antipa, să povestim şi să facem dreptate speciilor pe nedrept acuzate ca fiind mesageri ai răului. Vă invităm la un ghidaj special, care vă va surprinde, pentru ca alături de specialişti să stabilim limita dintre legendă şi adevăr. Vino şi tu să căutăm în Muzeu animalele pentru care este de secole Halloween pentru a învăţa, dar şi pentru a ne amuza pe seama “zvonurilor” despre acestea!

În această zi specială se vor ţine 5 ghidaje tematice începând cu ora 11.00; 11.15; 13.30; 17.00 şi 17.15.
Costurile de participare sunt de 10 lei/participant, iar înscrierile se pot face în limita a 25 de locuri / grupă, la telefon: 021.312.88.26, tasta 5 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro.
Informaţii suplimentare despre programe:
dr. Aurora Stănescu, șef departament Relatii publice, marketing cultural și programe educative, e-mail: auroras@antipa.ro , 0723.149.694.

No comments:

Post a Comment

Comentarii