Wednesday, November 20, 2013

Mami, cât mai e până la Crăciun?


Lumea lui MOMO anunţă redeschiderea sezonului Atelierelor de Crăciun. 

Calendarul de Crăciun Atelier-sezatoare pentru mamici sau bunici
26 si 28 noiembrie, ora 18:00 - 20.00
Cu Doina Pop, designer & scenograf
Anul trecut am experimentat impreuna, unul din cele mai frumoase ateliere, o data pentru ca ne-am adunat cumva in secret (fara sa afle copiii), 8 mamici dornice sa isi puna creativitatea la lucru, pentru un dar de nepretuit si in al doilea rand pentru ca au fost 2 zile grozave de socializare asa cum doar fetelor le place!
Va invitam si anul acesta, sa continuam povestile incepute anul trecut :-), dar mai ales sa adaugam unele noi. Vom fi 8 fete (mamici, bunici sau chiar matusici) fara indemanare sau talente speciale, dar cu mare drag de a 
mesteri cel mai original dar pentru copii: Calendarul de Craciun!

Calendarul de Craciun, special conceput pentru a sarbatori perioada dintre 1-24 Decembrie, nu este doar un mod distractiv de a numara zilele care ne-au ramas pana la seara magica de Craciun ci este mai mult decat atat. Farmecul lui este dat de micile surprize pe care copilul le gaseste in buzunaras alaturi de activitatile zilei:
"ascultam colinde", ne spalam ghetutele pentru Mos Nicolae,
"cumparam bradul"
"aducem un ornament micut pentru fereastra"
"pictam decoratiuni"
"decupam felicitari"
"pregatim masa in familie" In plus poate deveni sau continua o traditie in familia voastra, un dar pe care il faceti copiilor de la an la an. Mai mult, pentru cei mici este o ocazie buna de a invata cifrele si succesiunea zilelor saptamanii si de a participa la toate activitatile care pregatesc sarbatoarea de Craciun. Vom folosi imaginatia si creativitatea voastra alaturi de o combinatie de materiale decorative, hartie, textile, franghii, pietricele, scoici, cartoane colorate..vom decupa, coase, lega sau lipi..si tare ne vom veseli!

Detalii si inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, tel: 0723565113 Cost atelier: 70 lei/sedinta de 2 ore (tutorial, materiale, ceai & mere din partea casei) . Pentru ca procesul este destul de laborios, vom avea nevoie de 2 sedinte a cate 2 ore fiecare, respectiv pe 22 si 29 noiembrie.

No comments:

Post a Comment

Comentarii