Thursday, December 5, 2013

Atelier pentru copii de 1,5-2,5 ani

În acest weekend, pe 6, 7 și 8 dec., prietenii de la The HUB Bucharest trec la nivelul următor și devin Impact HUB Bucharest - anunţă JuKaVa. Motiv pentru care organizează Impact Festival, un maraton de ateliere și standuri, unde proiectele-membre își prezintă produsele și serviciile. Iată programul întregului weekend.

Fiind membri HUB, JuKaVa oferă duminică, 8 dec., „Atelierul la-ndemână”, dedicat părinților cu pitici mici, cu un discount de 100%. Iată mai jos detalii despre atelier și despre înscrieri.

Atelierul la-ndemână este locul unde părinții cu copii de 1,5 - 2,5 anișori petrec împreună timp de calitate, experimentând jocuri cu semnificație, pe care apoi le pot pune în practică acasă, cu eforturi minime. La final vei putea să te joci împreună cu copilul tău, oriunde și oricând, jocuri cu efecte benefice asupra relației dintre voi, cunoscându-vă mai bine unul pe celălalt și construind o relație armonioasă.

Lumea, așa cum este ea azi, a furat, pe nesimțite, câteva dintre ingredientele cele mai importante din rețeta relației dintre părinți și copii: legătura intimă creată de timpul petrecut împreună și puterea de se asculta reciproc cu adevărat.

Noi (JuKaVa) o să-ți dăm idei despre cum să creezi activități potrivite pentru tine și micuțul tău, jocuri simple și la-ndemană, cu ce găsești prin jur. Înveți să transformi orice activitate în joacă relaxată prin care să vă bucurați împreună de viață.

Beneficii:
- înveți să transformi orice activitate în joacă;
- exersați rolurile părinte-copil, pentru a empatiza cu cei mici;
- înveți să-ți analizezi și să-ți administrezi emoțile;
- îți exersezi rolul de model;
- înveți ce este exprimarea pozitivă, permisivă, dar cu limite;
- înveți să vorbești cu copilul tău în joacă;
- înveți să folosești tot ce face copilul tău pentru a-l susține cu iubire și a-l crește cu încredere în sine;
- îți vei cunoaște cu adevărat micuțul, descoperindu-i dorințele, ideile, abilitățile naturale, pentru că se va putea deschide altfel față de tine.

înscrieri la: http://impactfestival.ro/little-great-things-in-handy-workshop-for-children/

No comments:

Post a Comment

Comentarii