Wednesday, December 11, 2013

Lecturi neconvenţionale cu scriitoarea Laura Grunberg, la Merlin

Magazinul de cărţi şi jucării MERLIN propune o serie de ateliere de lecturi neconvenţionale cu scriitoarea Laura Grunberg. Primul dintre ele - sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 11.00.



Atelierul de lecturi neconvenţionale îşi propune extinderea conceptului de “citit” de la cititul clasic al cărţilor la cititul realităţilor din jur.

Învăţând să citească şi altceva decât cărţi şi tablete, copiii îşi vor dezvolta gândirea critică, creativitatea şi, mai ales, adaptabilitatea la realităţile cotidiene ale lumii în care trăiesc.

Ajutaţi de experţi cu experienţă în lucrul cu copiii, aceştia vor fi capabili să “citească”: chitanţe, grafice, fotografii, etichete de produse, culori, farfurii cu mâncare, bibliografii, indexuri, reclame, gesturi, analize medicale, muzică, pictură sau sculptură contemporană, artă urbană, happeninguri artistice.

Întâlnirile, bazate pe joc şi interactivitate, vor oferi copiilor prilejul de a afla, a chestiona, a îndrăzni, a crea, a interacţiona.

Laura Grunberg este o apreciată scriitoare de cărţi pentru copii, membră asociată în Uniunea Scriitorilor din România, cu bogată experienţă de lucru în ateliere de scriere creativă pentru copii.

Prima sesiune, Cum citim arta contemporană, va începe sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 11.00 şi va dura 2 ore. Atelierul se adresează copiilor între 9 şi 12 ani.

Costul unei sesiuni: 50 ron
Costul unui modul întreg (6 sesiuni): 250 ron
Reducere 10% pentru fraţi
Pentru înscrieri sau întrebări, vă aşteptăm mesajele la merlin@fabulafia.ro 

Întâlnirile vor avea loc la sediul magazinului de cărţi şi jucării MERLIN, situat în Cotroceni, strada dr. Severeanu nr. 30.
Merlin Books & Toys Store este un spaţiu dedicat copiilor, care va propune cărţi şi jucării de calitate, dar şi activităţi creative şi educative pentru copii. Reprezentanţii magazinului Merlin Books & Toys Store îşi propun ca MERLIN să fie un concept care să inspire şi care să aducă un strop de magie copiilor şi părinţilor pasionaţi de poveşti colorate şi creative.

Pentru informaţii actualizate şi un like binemeritat, puteţi vizita şi pe Facebook pagina magazinului aici: https://www.facebook.com/merlin.toys.store

No comments:

Post a Comment

Comentarii