Wednesday, December 4, 2013

Moş Nicolae aduce Şcoala de basm la Teatrul Ion Creangă

De Sfântul Nicolae, micuţii spectatori ai Teatrului Ion Creangă primesc gratuit revista Şcoala de basm şi câte un prietenos caiet de matematică.

Copiii, însoţiţi de părinţi, bunici sau cadre didactice, sunt aşteptaţi pe 6 decembrie, la ora 10.00, la spectacolul "Când jucăriile spun pa!". Personajele aflate pe scenă au pregătit o poveste captivantă despre cât de important este să ne păstrăm copilăria din suflet, adevărată oază de miracol şi frumuseţe. Astfel, Teatrul Ion Creangă se alătură echipei Şcoala de basm în iniţiativa de a promova creativitatea şi educaţia în rândul celor mici.

Revista Şcoala de basm a fost lansată pe piaţă acum o lună şi se poziţionează drept revista isteţilor de 6-12 ani din toată ţara. Pe parcursul rubricilor sale, personajele de basm cu ghiozdanul în spate îi ghidează pe cei mici în lumea poveştilor tradiţionale presărate cu noutăţi din lumea actuală. Al doilea număr, proaspăt ieşit din tipar, reconstituie atmosfera sărbătorilor de iarnă prin intermediul jocurilor şi descoperirilor din cele mai vaste domenii.

Revista poate fi comandată şi la numărul de telefon: 0756.120.300 sau pe adresa de e-mail edituracopilaria@yahoo.com.
 
Mai multe informaţii despre publicaţie aflaţi pe www.scoaladebasm.ro sau pe pagina de Facebook/ScoaladeBasm.

No comments:

Post a Comment

Comentarii