Monday, January 20, 2014

Concurs la Zurli

Zurli anunţă un concurs - iată mai jos despre ce e vorba: 


Pentru că hitul cere campioni, iar "Am o căsuţă mică" a dovedit din plin că este un hit, de acum Zurli cauta campionii!
Lansăm super concursul AM O CĂSUŢĂ MICĂ! 
Ce trebuie să facă părinţii şi copiii care vor să participe la concurs? Să se joace, să se distreze şi să şi muncească împreună, la construcţia unei căsuţe. 
Căsuţa poate sa fie  construită din carton, hârtie, plastic, lemn şi orice alte materiale şi decorată după gustul şi imaginaţia fiecăruia. Poate să fie mare sau mică, albă sau colorată, cu o cameră sau cu o sută!
După ce au realizat căsuţa şi sunt mulţumiţi de rezultat, participanţii  ne trimit fotografia la adresa contact@zurli.ro. Noi ne asigurăm că fotografia îndeplineşte criteriile necesare şi o publicăm pe pagina de Facebook Gaşca Zurlihttps://www.facebook.com/gascazurli. Important este să fie o căsuţă construită. nu desenată, iar copilul care a realizat-o să apară şi el în fotografie.
Imediat ce îşi văd fotografia pe Facebook, participanţii dau sfoară în ţară la prieteni, rude, colegi, bunici, unchi şi mătuşi să le voteze fotografia. Fotografiile care adună cele mai multe like-uri vor fi declarate câştigătoare.

Concursul se desfăşoară în perioada 20 ianuarie - 10 martie . Premiile sunt multe şi frumoase.
Câştigătorul locului I va fi invitatul special al Găştii la spectacolul de lansare al CD-ului “Am o căsuţă mică, pe 16 martie 2014.Va primi de la YUPPI o cupă, o medalie, o diplomă, o cutie LEGO şi aplauzele unei săli de 600 de oameni!

Vor exista şi premii de originalitate, de fidelitate, pentru creaţie artistică şi premiu pentru cea mai frumoasă fotografie ( artă fotografică). Toti copiii care participă la concurs primesc prin e-mail o diplomă de SuperCopil! 


Detalii gasiţi şi pe pagina de Facebook Gasca Zurli https://www.facebook.com/?ref=logo si pe www.zurli.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii