Tuesday, February 11, 2014

Harry Potter joacă vâj-haţ la Anaid Art Galery, cu Global Mindscape

Cine nu îl cunoaşte pe Harry Potter? Tânărul vrăjitor Harry Potter este un personaj foarte îndrăgit şi un talentat jucător de vâj-haţ, sportul ficţional creat de autoarea engleză J. K. Rowling, care se joacă în seria de romane Harry Potter. În echipa Cercetaşilor de la Şcoala de Magie şi Vrăjitorie el deţine o poziţie foarte importantă: cea de căutător al hoţoaicei aurii. 

sursa foto
Global Mindscape organizează un atelier avându-l ca personaj pe Harry Potter şi jocul de vâj-haţ.
Iată ce spun organizatorii atelierului:

În timpul atelierului ne familiarizăm cu peisajul de la Hogwarts şi cu jocul de vâj-haţ: privim scurte fragmente din film, aflăm care sunt regulile, jucătorii, rolul baloanelor ghiulea sau comportamentul hoţoaicei aurii, precum şi o scurtă istorie a jocului pornind de la cartea Vâj-haţul de-a lungul secolelor, pe care însuşi Harry Potter o citise pentru a se documenta, la recomandarea colegei lui Hermione Granger. 

În cadrul aplicaţiei practice ne imaginăm şi desenăm un joc de vâj-haţ: de la teren până la personaje zburând pe mături, comentator sau galerii ale echipelor.

Atelierul Harry Potter şi jocul de vâj-haţ se desfăşoară în ziua de sâmbătă, 15 februarie, orele 15.00-17.00 şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani.
Locaţie: Anaid Art Gallery, Str. Slobozia nr. 34 (lângă Rondul Coşbuc/ Piaţa Regina Maria)
Înscrieri: angelica@globalmindscape.ro, 0724 083 932 (Angelica Iacob)
Taxa participare (include materialele folosite):
- 20 lei / copil
Atelierul este realizat de Global Mindscape în parteneriat cu Anaid Art Gallery

No comments:

Post a Comment

Comentarii