Wednesday, April 9, 2014

Creative Arts în Grădina cu artişti


Creative Arts participă şi anul acesta la Grădina cu Artişti din Parcul Grădina Icoanei, pe 12 şi 13 aprilie, cu ateliere de inspiraţie florală şi decoraţiuni de Paşte pentru întreaga familie.

Trainerii Creative Arts îi aşteaptă pe copii în decorul primăvăratic al parcului bucureştean la ateliere vesele de creativitate, unde vor realiza flori şi coşuleţe pentru ouă, vor picta ceramică şi vor descoperi moduri cât de distractiv îşi pot petrece timpul în aer liber.

În ambele zile ale evenimentului vor avea loc, între orele 11:00 şi 13:00, ateliere de împrietenire cu polistirenul, pe care cei mici îl vor transforma în animăluţe, albinuţe şi alte accesorii simpatice pentru masa de Paşte.

Între orele 14:00 şi 16:00, copiii vor preschimba resturile de material textil în flori spectaculoase, numai bune de purtat pe rochiţe, hăinuţe şi pălării sau de dăruit celor dragi.

Fiecare zi se va încheia cu atelierul de reciclare creativă susţinut de trainerii Creative Arts de la ora 16:30 la ora 18:30. În cadrul atelierului, copiii vor recicla PET-urile creativ, transformându-le în suporturi de lumânări şi coşuleţe pentru masa de Paşte.

Alături de trainerii Creative Arts vor fi prezenţi sâmbătă, între orele 11:00 şi 18:00, meşterii de la Ch'artist - Paint Your Own Pottery Studio, care le vor oferi copiilor ceşcuţe, farfuriuţe, boluri şi suporturi de ou din ceramică, pe care le vor picta cu motive de sărbătoare. Costul atelierului variază între 10 şi 80 de lei, în funcţie de obiectul pictat, iar ceramica va putea fi ridicată din atelierul Ch’artist în maximum o săptămână, după ce va fi prelucrată prin coacere şi glazurare.

Şi cei mari sunt aşteptaţi în zona de activităţi creative sâmbătă şi duminică, între orele 16:00 şi 18:00, la un atelier de flori din lână realizate prin împâslire – o tehnică veche de sute de ani. Costul atelierului este de 20 de lei.

Toate atelierele Creative Arts se desfăşoară în baza unei donaţii de 10 lei, iar participanții vor păstra toate obiectele realizate. Workshop-urile sunt destinate copiilor peste 3 ani (cele de ceramică, decorare polistiren şi reciclare PET-uri) şi copiilor peste 6 ani (flori cusute).

Trainerii Creative Arts îi aşteaptă pe copii şi la atelierul de decoraţiuni de Paște de la creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti. Duminică, 13 aprilie, între orele 11.00 şi 13.00, cei mici vor recicla prin tehnici creative cartoane de ouă, PET-uri şi role de carton, transformându-le în iepuraşi veseli şi coşuleţe pentru ouă. Costul atelierului este de 35 lei/copil, părinții pot participa gratuit, iar înscrierile se fac la office@creativearts.ro până pe 12 aprilie, la ora 20:00.

No comments:

Post a Comment

Comentarii