Saturday, April 12, 2014

Filme pentru copii în vacanţa de Paşte

În vacanţa de primăvară, Grand Family Festival aduce filme gratuite pentru copii

Festivalul pentru întreaga familie are loc între 14-18 aprilie la Grand Cinema & More şi oferă intrarea gratuita copiilor sub 12 ani.

În această vacanţă, Grand Cinema & More oferă un cadou celor mici, invitându-i să vizioneze gratuit cele mai apreciate animaţii ale ultimilor ani, în cadrul Grand Family Festival. Între 14-18 aprilie, copiii sub 12 ani au acces gratuit la proiecţiile din cadrul festivalului, iar adulţii beneficiază de un preţ special al biletelor, de 15 lei.

Aflat la cea de-a patra ediţie, Grand Family Festival este evenimentul prin care cinematograful din Băneasa Shopping City oferă întregii familii un prilej de a petrece mai mult timp împreună, într-un mod distractiv. Şi în acest sezon, evenimentul aduce împreună cele mai îndrăgite filme de animaţie, pentru iubitorii de poveşti de toate vârstele.

Cel mai recent titlu care va rula în cadrul Grand Family Festival este „Goana după alune”, care a avut premiera în luna ianuarie a acestui an. Filmul povesteşte aventura veveriţei Surly şi a prietenilor săi, care plănuiesc un jaf în stil mare al unui magazin de alune. Ceea ce ei nu ştiu este că tocmai magazinul ţintit de ei este ascunzişul unei găşti notorii de spărgători de bănci. O altă producţie cinematografică foarte apreciată de către cei mici este „Pe Urmele Dinozaurilor”, care îmbină divertismentul cu experienţa educativă. Animaţia-documentar aduce la viaţă, în 3D, fascinanta viaţă a creaturilor preistorice prin povestea unui dinozaur tânăr, care ajunge eroul familiei sale.

Primăvara filmelor în familie aduce pe marele ecran nouă animaţii, în fiecare zi de luni până vineri, în vacanţa de Paşte. Printre celelalte filme de succes care fac parte din Grand Family Festival se numără: „Aventuri în Zambezia”, „Justin și Cavalerii”, „Khumba”, „Păsări libere”, „Stă să plouă cu chiftele 2”, „Sunt un mic ticălos” şi „Ștrumpfii 2”.

Programul complet al filmelor din cadrul Grand Family Festival poate fi găsit pe http://www.grandentertainment.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii