Tuesday, May 6, 2014

Cosiţe urbane: curs pentru fetiţe şi mămici

Învaţă 12 tipuri de împletituri de păr într-un curs creativ pentru fetiţe şi mămici. 


BluParty şi Irina Latis organizează împreună primul curs de împletit părul pentru fetiţe şi mame, în continuarea atelierului "Cosiţe Urbane cu BluParty", care a avut loc la Muzeul Ţăranului Român în cadrul Târgului de Florii.

Unde şi când?

Cursul este structurat în patru şedinţe a câte două ore, intervalul orar 11:00-13:00, în zilele de duminică 11 mai, 18 mai, 25 mai şi 8 iunie, şi are loc la sediul BluParty, pe str. Măgura Vulturului nr. 42, lângă Piaţa Iancului.

Mai multe detalii despre modalităţile de înscriere găsiţi aici.

Cine susţine cursul?

Sub îndrumarea Irinei Latis, mămicile şi fetiţele lor vor învăţa 12 tipuri de împletit părul pornind de la spic, coadă de peşte, împletitură în şuviţe, cosiţe răsucite şi cascadă, precum şi semnificaţiile acestora în tradiţia românească.

Atelierul este potrivit pentru fetiţele cu vârsta minimă de 7 ani. Costul cursului este de 190 lei pentru o pereche mamă-fiică, iar echipa BluParty va asigura toate materialele necesare şi un fotograf care va surprinde instantanee memorabile.

Mai multe imagini de la eveniment aici.

BluParty organizează de 9 ani petreceri pentru copii în Bucureşti. Serviciile includ programe de animaţie, spectacole şi divertisment pentru copii, accesorii pentru decorarea locaţiilor de petrecere, echipamente pentru amenajarea spaţiilor de joacă şi ateliere de creaţie.

No comments:

Post a Comment

Comentarii