Wednesday, May 7, 2014

Cumpărături de zi şi noapte, în scopuri caritabile


Primăvara aceasta, iubitoarele de handmade, bloggeriţele, specialiştii în PR şi vedetele îşi dau întâlnire la Merci Charity Boutique (str. Smârdan nr.13, etaj 1) pentru a-şi vinde obiectele în scopuri caritabile, la Night & Day Garage Sale.

Pe durata a trei weekend-uri, toţi cei care au drum pe str. Lipscani, pot vizita ceainăria Merci Charity Boutique şi achiziţiona obiecte care mai de care mai creative la preţuri mici: haine, cărţi şi bijuterii folosite şi puse spre vânzare pe principiul garage sale. De la târg nu vor lipsi nici accesoriile handmade, dulciurile şi delicateţurile tradiţionale realizate cu măiestrie.

Scopul evenimentului este unul caritabil: strângerea de fonduri pentru achiziţionarea a 5 cutii (100 pastile) FORTECORTIN, tratament obligatoriu în curele de tratare a cancerului. Medicamentul nu este disponibil la noi în ţară, iar preţul este destul de ridicat (100 euro/cutie) pentru ca părinţii celor 15 copii internaţi la Spitalul Fundeni să şi-l poată permite.

Iniţiativa Merci Charity Boutique vine în sprijinul ajutorării acestor cazuri sociale, dar şi ca moment potrivit pentru toţi cei care nu au timp şi îşi doresc să poată face cumpărături şi pe parcursul nopţii. Astfel, programul Night & Day Garage Sale este următorul:

· sâmbătă, 24 mai, 31 mai, 7 iunie - între orele 16.00-00.00
· duminică, 25 mai, 1 iunie, 8 iunie - între orele 10.00-15.00

Pentru că întotdeauna există ocazii de a face o faptă bună, chiar și prin cumpărături pe timp de noapte!

Mai multe detalii găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului aici.

No comments:

Post a Comment

Comentarii