Sunday, May 4, 2014

Tabără foto la Vulcanii Noroioşi


Va invităm într-o noua tabără organizată de Academia 1,61! De data aceasta, ne bucurăm de peisajul spectaculos de la Vulcanii Noroioşi şi învăţăm cum să îl fotografiem astfel încât să transmitem şi altora frumoseţea de acolo!

Ce vom face?
Vom sta la cabană, într-o zonă superbă de lângă Vulcanii Noroioşi unde ne vom bucura din plin de natură și de peisajul neobișnuit. Apoi ne vom plimba prin sate încă puţin atinse de turism unde vom găsi gospodării tradiţionale şi o atmosferă scenică tocmai bună pentru fotografiat. Vom face drumeţii pe munte, prin văi şi canioane spectaculoase. Toate acestea însoţite şi de un atelier de căţărare şi tiroliană, ocazie perfectă pentru a exersa fotografia sportivă. La final, ne vom întrece în poze.

Ce vom învăţa?
Vom învăţa că fotografia este o cale de a transmite un mesaj şi vom deveni mai atenţi la a întelege acest mesaj. Instructorii noştri ne vor povesti puţină tehnică fotografică (doar puţină) pentru a putea folosi cât mai bine aparatul nostru. Astfel că la final vom şti:

- care sunt regulile de compoziţie şi cum percepem imaginile
- câteva trucuri simple ca să prelucrăm şi să modificăm imaginile folosind calculatorul
- cum să ne prezentăm imaginile pentru un impact maxim
- etica folosirii imaginilor pe Internet, pe Facebook şi pe alte reţele sociale

Haideţi cu noi şi veţi vedea că putem găsi ceva interesant de fotografiat oriunde ne-am afla!

Detalii şi înscrieri la email: contact@academia161.ro și tel: 0764 172 211. Pentru participarea la atelier este obligatorie înscrierea prealabilă la telefon sau e-mail.

Detalii complete aici.

No comments:

Post a Comment

Comentarii