Tuesday, June 24, 2014

Şcoala de vară Micile Vedete îşi deschide porţile


Şcoala de Vară Micile Vedete
își deschide porțile și anul acesta pentru toți copiii cu vârste între 4-7 ani și 8-12 ani, curioși să pășească în lumea magică a filmului și a televiziunii! Aflată la cea de-a doua ediție, Şcoala de Vară Micile Vedete își propune să ofere celor mici oportunitatea de a învăța ce înseamnă experiența din fața și din spatele camerei de filmat, într-o manieră distractivă.

Începând cu 30 iunie, Școala de Vară Micile Vedete desfășoară o serie de exerciții de interpretare individuale și de grup, exerciții în fața camerei de filmat, jocuri de improvizație, concentrare și stimulare a imaginației și nu în ultimul rând, ateliere de introducere în scenografie, în cadrul cărora cei mici vor învăța cum să realizeze costume din hârtie creponată! Fiecare zi va avea o tematică diferită, toate activitățile fiind adaptate la grupa de vârstă a copiilor. Perioadele disponibile pentru fiecare grupă de vârstă sunt:

Săptămâna 1 - 30 iunie - 4 iulie: 8-12 ani
Săptămâna 2 - 7 iulie - 11 iulie: 4-7 ani
Săptămâna 3 - 21 iulie - 25 iulie: 4-7 ani
Săptămâna 4 - 28 iulie - 1 august: 8-12 ani


În plus, Şcoala de Vară dedică o zi în fiecare din cele patru săptămâni Cinematografului Micile Vedete, în cadrul căruia copiii vor avea ocazia să vizioneze filmele cu tematică educativă în care joacă absolvenții Școlii Micile Vedete, dar și alte filme de animație și ficțiune pentru copii. Toate acestea într-un cadru relaxat și plin de voie bună, perfect pentru a petrece vacanța de vară prin învățare distractivă!

Școala de Vară Micile Vedete vă așteaptă să vă înscrieți la numerele de telefon 0726 487 723 și 0740 568 132 sau la adresa scoala.micilevedete@gmail.com!

Pentru mai multe informații, accesați www.micilevedete.ro/scoala-de-vara!

No comments:

Post a Comment

Comentarii