Friday, August 1, 2014

Astăzi începe săptămâna alăptării


În fiecare an în perioada 1-7 august se sărbătoreşte Săptămâna Internaţională a Alăptării. Tema acestui an este: Breastfeeding: A Winning Goal- For Life! Pentru a sărbători acest eveniment, Asociaţia Consultanţilor în Lactaţie din România, Asociaţia Moaşelor Independente şi HainedeAlăptat.ro s-au alăturat în organizarea Marşului „Alăptarea Contează!”
Marşul va avea loc astăzi, 1 august, începând cu ora 18.30 şi va începe din faţa restaurantului Horoscop (Piața Unirii) până la intrarea în Parcul Tineretului.
Scopul marşului este de a susţine alăptarea ca metoda cea mai bună de alimentare a nou-născuţilor şi sugarilor.

Parteneri: Asociația pentru Naștere Naturală și Alăptare , Camelia Ștefănescu Photography, Diversificare.ro, La Leche League, Mamagazin.ro, PasPitic, Pronatalita.

De asemenea în cadrul săptămânii alăptării Go Big Events organizează Mămici pe tocuri, un eveniment inedit, plin de informaţii, dar şi de răsfăţ alături de femei superbe, încrezătoare şi mai ales mămici puternice, care ştiu că laptele matern este cea mai bună alegere pentru hrana bebeluşului!

MamicipeTocuri de anul acesta va avea loc în acelaşi timp atât în Bucureşti, cât şi în Braşov. Vom avea parte de:
- consiliere în alăptare cu ajutorul partenerilor de la Asociaţia Consultanţilor în Lactaţie din RomâniaEuparinteghemotoc şi Centrul 9 luni
- consiliere cu privire la purtarea copiilor
- poze profesioniste realizate de Diana Damalan Photography
- tratamente faciale cu produse cosmetice naturale marca Soap Milll
- defilarea mămicilor pe tocuri
- loc de joacă pentru copii
- tombola cu premii din partea Haine De Alaptat, Mamagazin, MamiAlapteaza şi alţii - pentru că nu vrem să dezvăluim totul de la început.

#MamicipeTocuri este un eveniment special pe care GoBig Events îl organizează alături de mămici dedicate din Braşov, Happy Moms, eveniment dedicat Saptamanii Mondiale a Alaptarii, prin care vrem sa aratam lumii intregi ca suntem niste mamici extraordinare, mandre de faptul ca ne alaptam copii si nu ne este teama sa aratam lumii cat de frumoase suntem in timp ce facem asta.

Asadar va asteptam incaltate cu perechea de pantofi preferata sa aratam lumii ca nu numai alaptam oriunde si oricand vrea belusul nostru, dar o facem cu o gratie si frumusete de care numai o mamica este capabila!

Eveniment organizat alaturi de La Ceai cu Mamici si GO BIG Events

No comments:

Post a Comment

Comentarii