Wednesday, October 22, 2014

Serile Totul Despre Mame, ediţia cu nr. 10


Seria de evenimente pentru părinţi sub titlul Serile Totul Despre Mame a ajuns la ediţia a zecea. Aceasta va avea loc miercuri, 29 octombrie 2014, de la ora 18.30, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu şi o va avea ca invitată pe Monica Reu, trainer de comunicare nonviolentă.

Monica Reu, trainer de comunicare non violentă, preşedinte şi fondator Asociatia pentru Comunicare Nonviolenta, vine la cea de-a zecea ediţie a Serilor TOTUL DESPRE MAME pentru a ne vorbi pe o temă esenţială pentru părinţii de azi: "Curajul de a creşte copii cu empatie".

În acest timp, de cei mici se va ocupa echipa de la Lumea lui MOMO. Vor fi două ateliere grozav de simpatice: "Poveşti senzoriale de toamnă - atelier de joacă și explorare senzorială pentru copii (1-3 ani)" şi "Cine se mai sperie de Halloween? Atelier de creativitate și joacă pentru copii ( +4 ani)".

Şi pentru că începem să simţim din plin primele efecte ale sezonului rece, Maria Orzu, fondatoarea MaNa magazin natural, ne va spune care sunt secretele pentru creşterea naturală a imunităţii.

Intrarea este gratuită. Pentru a te înscrie la eveniment, este necesar să trimiţi un email la contact@totuldespremame.ro.
Mai multe detalii găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului.

No comments:

Post a Comment

Comentarii