Wednesday, October 22, 2014

Turneul naţional Zurli continuă

După nouă spectacole susţinute cu sălile arhipline şi o super petrecere aniversară Zurli – 8 ani la Bucureşti, Gaşca ZURLI porneşte cu bateriile încărcate la maxim să cucerească alte sute de copii şi părinţi, în cadrul Turneului Naţional AM O CĂSUŢĂ MICĂ, adresat întregii familii.

30 de oraşe, peste 20.000 de spectatori, 25 de saci de confetti , sute de cordeluţe cu cornete ca ale Fetiţei Zurli, mii de fotografii, zeci de mii de pupicuri şi îmbrăţişări şi milioane de zâmbete - ăsta e planul pe care vor să-l ducă la îndeplinire cei 8 membrii ai Găştii.

AM O CĂSUŢĂ MICĂ este un spectacol original marca Zurli, scris de Mirela Retegan şi produs de Compania de Evenimente Zurli. Ideea spectacolului a plecat de la cântecul omonim, ajuns deja celebru. 
Gaşca Zurli reuşeşte să creeze o atmosferă de veselie şi bucurie strecurând elemente educative numai bune de ţinut minte şi de copii şi de părinţi. 

Turneul este realizat în parteneriat cu UN PĂRINTE MAI BUN şi are şi o componentă socială, fiind parte a proiectului de educaţie alternativă, „Priveşte şi învaţă”, realizat, în beneficiul copiilor orfani din aşezământul de la Valea Plopului.

În cele două luni în care Gaşca Zurli le da întâlnire copiilor din ţară, echipa Zurli le dă întâlnire copiilor din Valea Plopului. Prin joacă aceştia vor urma lecţii de actorie, de dans si vor participa la ateliere de lectură. La final, toţi copiii vor primi diplome şi vor avea ocazia să performeze ei înşişi, ca artilti, în faţa unui public adevărat.

Urmează în calendarul turneului:

Piteşti - 27.10 - Casa de Cultură A Sindicatelor
Curtea de Argeş - 28.10 - Casa de Cultură George Topârceanu
Slatina - 29.10 - Casa de Cultură a Sindicatelor
Craiova - 30.10 - Casa de Cultură a Studenţilor
Oradea - 3.11 - Casa de Cultură a Sindicatelor
Deva - 4.11 - Centrul Cultural Drăgan Muntean
Timişoara - 5.11 - Casa Tineretului
Suceava - 10.11 - Casa de Cultură a Sindicatelor
Bacău - 11.11 - Casa de Cultură a Sindicatelor
Piatra Neamţ - 12.11 - Casa de Cultură a Sindicatelor

Programul complet al spectacolelor şi detalii găsiţi pe site-ul www.zurli.ro

B24Kids este partener media al turneului naţional Zurli, alături de Europa FM, Tango Marea Dragoste, Avantaje, 121.ro, Catchy, Totul despre mame, UrbanKid, Mamica Urbană, Paptot, Suntpărinte.ro, Mămica activă, KidsNews.ro, Idei pentru mămici și copii, Grădinițe.com, GoKid, Copilul.ro, Blogul mamei începătoare, Baby Manager, Baby, Clubul Bebelusilor, Testul Genius, Evaluare in educatie

No comments:

Post a Comment

Comentarii