Thursday, November 13, 2014

Balul mascat KINOdiseea

Creative Arts organizează anul acesta Balul Mascat din cadrul Festivalului Internaţional de film pentru copii KINOdiseea şi îi invită pe cei mici la un Carnaval inspirat de Alice în Țara Minunilor.

Festivalul KINOdiseea aduce la Bucureşti şase zile de filme şi animaţii 3D, producţii internaţionale recente, filme clasice şi scurtmetraje, dar şi 24 de ateliere de educaţie cinematografică pentru copii şi părinţi, susţinute de personalităţi precum Maia Morgenstern şi Irina Margareta Nistor.

De asemenea, copiii vor avea parte şi anul acesta de un Bal Mascat, unde se vor simţi precum vedetele de cinema.

Devenit deja unul dintre evenimentele mult aşteptate ale festivalului, Balul Mascat se va desfăşura sub forma unui Carnaval ce va avea loc la Teatrul Elisabeta din Bucureşti (Blv. Regina Elisabeta nr. 45) duminică, 16 noiembrie, începând cu ora 15.30.

Copiii se vor întâlni la Carnaval cu Alice, Iepurele Alb, Pălărierul Nebun, Motanul Cheshire şi cu alte personaje din celebra poveste a lui Lewis Carroll, dar vor avea ocazia să îl cunoască şi pe Jack, un băieţel cu un ceas în loc de inimă şi personajul principal din "Jack şi mecanica Inimii", film prezentat în cadrul KINOdiseea.

Însoţiţi de Jack şi de alte personaje îndrăgite, copiii vor porni într-o fermecătoare călătorie prin Ţara Minunilor şi prin lumea filmelor, vor participa la ateliere de bune maniere şi vor fi machiaşi precum personajele lor preferate.

În plus, cei mici vor face cunoștință cu Auguste Lumière, unul dintre inventatorii cinematografului și un magician al vremurilor sale, care se va transforma în Charlie Chaplin.

Și copiii se vor putea deghiza în personaje din filmele și poveștile lor preferate. Vor avea la dispoziție o mulțime de costume de carnaval pe care le vor purta pe toata durata balului și în care vor defila pe scena Teatrului Elisabeta, într-o elegantă paradă de costume.

Copiii vor asista și la un spectacol de balet susținut de Școala de balet pentru copii a Operei Naționale București, coordonată de Magda Lovinescu, și îi vor aplauda pe copiii din trupa Ralls Band într-un spectacol de dansuri de societate.

Carnavalul se va încheia cu fotografii ”la portofel” pentru toată lumea și cu un spectacol de magie susținut de magicianul Teo, care îi va uimi pe copii cu scamatoriile sale.

Participarea la Balul Mascat KINOdiseea costă 5 lei, iar biletele se achiziționează la intrarea în Teatrul Elisabeta, în ziua evenimentului.

Festivalul KINOdiseea se desfășoară în perioada 14 – 19 noiembrie la Cinema Studio, Cinema Eforie și Cinema Pro. Mai multe detalii despre programul festivalului găsiți pe www.kinodiseea.ro.

CREATIVE ARTS este un centru de cultivare a creativităţii creat în scopul descoperirii şi dezvoltării potenţialului creativ care se află în fiecare din noi, fie că suntem copii sau adulţi. Creative Arts realizează ateliere pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Creative Arts înseamnă, în același timp, o echipă specializată în producția de evenimente private și corporate și în realizarea unei game variate de materiale și servicii specifice acestor evenimente.

No comments:

Post a Comment

Comentarii