Friday, November 14, 2014

Zurli încheie turneul prin ţară

Săptămâna aceasta, Gaşca ZURLI a încheiat Turneul Naţional AM O CĂSUŢĂ MICĂ, eveniment amplu ce a cuprins aproape toate zonele ţării.

Cei opt membrii ai Găştii au pornit în aventură pe 29 septembrie şi au ajuns în 20 de oraşe, unde i-au aşteptat peste 25.000 de copii şi părinţi, dornici de distracţie.

Microbuzul ZURLI a străbătut aproape 6.000 de kilometri şi a ajuns la prietenii din Târgu Mureş, Braşov, Cluj, Sibiu, Baia Mare, Satu Mare, Zalău, Mediaş, Piteşti, Ploieşti, Curtea de Argeş, Slatina, Craiova, Oradea, Timişoara, Arad, Suceava, Bacău şi Piatra Neamţ. La Bucureşti, Gaşca a aniversat opt ani de ZURLI printr-o super petrecere la Palatul Naţional al Copiilor.

În cele două luni de turneu, super hitul ZURLI - AM O CĂSUŢĂ MICĂ s-a cântat şi s-a dansat de 70 de ori! S-au consumat 25 de saci de confetti şi peste 5.000 de copii poartă acum cornete ca ale Fetiţei Zurli. Nici nu am mai numărat pupicii şi îmbrăţişările primite de toţi cei din Gaşcă, valoarea lor este inestimabilă.

Turneul a fost realizat în parteneriat cu UN PĂRINTE MAI BUN şi a avut o componentă socială, fiind parte a proiectului de educaţie alternativă, „Priveşte şi învaţă”, realizat, în beneficiul copiilor orfani din aşezământul de la Valea Plopului.

În urma succesului pe care l-a avut turneul naţional, Gaşca ZURLI şi Un Părinte mai Bun pregătesc o mare surpriză pentru copiii de la Valea Plopului!

B24Kids a fost partener media al evenimentului, alături de: Europa FM, Tango Marea Dragoste, Avantaje, 121.ro, Catchy, Totul despre mame, UrbanKid, Mamica Urbană, Paptot, Suntpărinte.ro, Mămica activă, KidsNews.ro, Idei pentru mămici şi copii, Grădiniţe.com, GoKid, Copilul.ro, Blogul mamei începătoare, Baby Manager, Baby, Clubul Bebeluşilor, Testul Genius, Evaluare în educaţie, precum şi o serie de parteneri locali.

Gaşca ZURLI le mulţumeşte tuturor – copii, părinţi, prieteni, parteneri şi le promite evenimente cel puţin la fel de reuşite!

No comments:

Post a Comment

Comentarii