Tuesday, March 17, 2015

Teatru la Hotel prezintă piesa "Scăpărătoarea"


Duminică, 22 martie 2015, începând cu orele 11:30, sunteţi aşteptaţi cu mic, cu mare să descoperiţi aventurile prin care trec eroii poveştii "Scăpărătoarea”.

Spectacolul este o adaptare comica a povestii cu acelasi nume a lui H.C. Andersen. O imparateasa cu aspiratii inalte avea grija ca fiica ei sa fie educata dupa cele mai inalte standarde ale vremii. Insa, o vrajitoare ii prezice ca tanara domnita se va marita cu un soldat si, mai mult, ca ea ii va lua tronul dupa ce va gasi o scaparatoare fermecata.

Imparateasa si toti curtenii dar, mai ales, bunul si loialul bufon Dodo, sunt in alerta. Vrajitoarea, grabita sa gaseasca scaparatoarea, care era ascunsa in scorbura unui copac pazit de veacuri de un caine fioros, incearca sa gaseasca un om cu minte putina pe care sa-l faca sa intre in scorbura si sa-i aduca scaparatoarea. Gaseste un soldat, om bun, dar fara minte, care este ispitit de faptul ca din scorbura va putea sa ia si oricati bani doreste.

Oare isi va da seama soldatul de planurile vrajitoarei?!? Va reusi el sa se insoare cu fata imparatesei? Veti afla doar daca veniti duminica, 22 martie, incepand cu orele 11:30 la Athénée Palace Hilton!

Pretul spectacolului: pret unic pentru copii si parinti- 25 lei/ persoana.
Biletele se pot achizitiona direct de la organizatori - telefon: 0730 643 308, e-mail: bilete@teatrulahotel.ro.

Va invitam sa petreceti duminica in familie cu AKUA Events si Mac-Mac Kids la "TEATRU LA HOTEL"!

Piesele sunt destinate, in special, copiilor cu vasta cuprinsa intre 3 si 9 ani.

No comments:

Post a Comment

Comentarii