Tuesday, April 28, 2015

Au început înscrierile la Rocket Bike Fest, 31 mai 2015


Vino la a V-a ediție Rocket Bike Fest! O să descoperi trasee și categorii provocatoare, vei avea oportunitatea să petreci ziua în natură, cu sport și bineînteles, bună dispoziție!

Echipa BikeXpert – Help Autism te așteaptă duminică, 31 mai 2015, la Phoenix Aventura Parc Cernica sub îndemnul PEDALEZ, MĂ DISTREZ, DONEZ! Ia parte la o călătorie antrenantă, unde vei avea parte de ultima zi de primăvară a anului în mijlocul naturii și te vei pregăti să întâmpini cu suflu nou venirea verii.

Traseele pregătite de organizatori, Asociația Help Autism și BikeXpert, se potrivesc pe roțile și experiența fiecăruia. Poți alege una sau toate categoriile de concurs, ele fiind programate una după alta, pe trasee care nu se suprapun.

Pentru fiecare categorie, cei mai buni cicliști vor fi răsplătiți cu premii frumoase. Atât participanții la eveniment, cât și concurenții vor avea parte de surprize pe parcursul întregii zile.

Alătură-te, prin participarea ta, la cauza noastră, strângerea de fonduri pentru copiii cu autism. Fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcționate către Asociația HelpAutism cu scopul susținerii programelor gratuite pentru copiii cu autism.

Înscrie-te la Rocket Bike Fest – pista prieteniei! Pe site-ul www.rocketbike.ro sau direct la Magazinul BikeXpert din Șoseaua Pantelimon nr.94.
Pentru mai multe informații, accesează http://www.rocketbike.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/RocketbikeFest

Rocket Bike Fest este un concurs de ciclism cross country (XCO) care își propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze ciclismul ca mod de petrecere al timpului liber. Evenimentul vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de natură și a pasionaților de competiții sportive, fiind o competiție dedicată familiilor, copiilor, pasionaților de natură, pasionaților de ciclism și performerilor în acest sport. Obiectivul principal este conștientizarea autismului și susținerea programelor de integrare a copiilor diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.

No comments:

Post a Comment

Comentarii