Wednesday, April 29, 2015

Ce să faci... în diverse situaţii - lansarea astăzi


Cum ar fi să existe câte o carte care să îi ajute pe cei mici să treacă peste cele mai sâcâitoare probleme (de la insomnii şi îngrijorări la gânduri negative şi explozii de furie)? 

Colectia de carticele interactive "Ce să faci..." cuprinde o serie de ghiduri prietenoase şi educative pentru copii şi ingrijitorii lor - părinţi, bunici, educatori sau psihologi.

Editura Trei vă invită miercuri, 29 aprilie, ora 18.30, în librăria Cărtureşti-Verona la evenimentul de lansare a colecţiei Ce să faci... , pentru a afla cele mai bune mijloace de-a utiliza poveştile cu tâlc şi sugestiile practice din aceste ghiduri de psihologie a copilului.

Vor vorbi:
Anca (Munteanu) Ganciu - presedinte al Asociatiei Romane de Psihanaliza a Legaturilor de Grup si Familie "Enrique Pichon Riviere"
Daniela Neculai - educator - gradinita Erakinderland
Moderator:
Victor Popescu - redactor, Editura Trei

Special pentru părinţii care vor veni însoţiţi de copii:

În timpul lansării, copiii participanţilor la eveniment vor fi invitaţi, într-un colţ special din mansarda Librariei Cărtureşti-Verona, la o serie de jocuri şi activităţi propuse de Cătălina Hetel, psihoterapeut psihodramatist, si Voicu Hetel, actor format in programul de educatie timpurie "Small Size", ambii activand la Teatrul din Podul Meu.











Specialista in psihologia copilului Dawn Huebner si ilustratoarea Bonnie Mathewsconstruiesc impreuna o calatorie formatoare si distractiva pentru depasirea dificultatilor cu care se confrunta copiii, de la cele mai mici varste pana in anii de scoala gimnaziala. Prin joc si poveste, problemele sunt explicate pe intelesul celor mici si rezolvate prin mijloace accesibile oricarui copil.

Seria debuteaza cu trei ghiduri prietenoase si educative:

1. Ce sa faci... sa scapi de griji - Ghid pentru copiii care vor sa invinga anxietatea
2. Ce sa faci... cand iti iesi din fire - Ghid pentru copiii care nu-si pot stapani furia
3. Ce sa faci... cand ti-e frica sa te bagi in pat - Ghid pentru copii care adorm greu


Recomandat de:








Va asteptam cu drag,

Viorel Vrabie
PR Psihologie - Editura Trei
viorel.vrabie@edituratrei.ro
Mobil: 0726 345 872
Telefon (021) 300 60 90
www.edituratrei.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii