Wednesday, April 1, 2015

Iepuraşul de Paşte vine la Teatru la Hotel


Duminică, 5 aprilie 2015, începând cu orele 11.30, sunteţi aşteptaţi cu mic, cu mare, la ultima, dar nu cea din urmă piesă, din cadrul proiectului Teatru la Hotel – "Păţaniile Iepuraşului de Paşte".

Spectacol de teatru interactiv pentru copii, cu tematică de Paşte, prezintă o poveste amuzantă, o creaţie originală, cu personaje îndrăgite şi cunoscute de către copii.

Copiii află de la începutul poveştii că vestitul Iepuraş de Paşte, cel care de ani buni se îngrijea de darurile tuturor, s-a pensionat. Întreaga pădure forfoteşte: trebuie să se găsească neapărat un înlocuitor de nădejde, care să ducă mai departe tuturor copiilor minunatele daruri.

Vulpea abia aştepta o astfel de şansă, căci, orgolioasă din fire şi pusă mereu pe furat, şi-a făcut un calcul: dacă i-ar lua ea locul Iepuraşului, ar putea să fure mai mult şi să mănânce bunătăţi câte-i pofteşte inima. Însă, surpriză! Apare un iepuraş mic şi simpatic, însă cam împiedicat. Zâna cea bună şi frumoasă, Tigrilă, slujitorul ei credincios, şi stimatul profesor doctor în ştiinţele naturii - Şoricel - se bucură că tradiţia Iepuraşului de Paşte va continua.

Vulpea intervine, încercând să-i păcălească pe toţi şi, mai ales încercând să-l facă pe Iepuraş să renunţe singur. În cele din urmă, cu ajutorul celorlalte personaje şi cu ajutorul copiilor, Iepuraşul câştigă bătălia şi primeşte titlul de Iepuraş de Paşte.

Cântecelele, jocurile şi scenele dinamice îi pregătesc pe copii pentru atmosfera caldă şi veselă din preajma sărbătorii Paştelui, oferindu-le exemple educative, dar şi multă, multă distracţie.

Preţul spectacolului: preţ unic pentru copii şi părinţi- 25 lei/ persoană.

Biletele se pot achiziţiona direct de la organizatori - telefon: 0730 643 308, e-mail: bilete@teatrulahotel.ro.

Vă invităm aşadar să petreceţi duminica în familie cu AKUA Events şi Mac-Mac Kids la TEATRU LA HOTEL!

Notă! Piesele sunt destinate, în special, copiilor cu vâsta cuprinsă între 3 şi 9 ani.

No comments:

Post a Comment

Comentarii