Wednesday, May 13, 2015

Mâine se deschide Mega Mall

Mâine, 14 mai, de la ora 10:00, Mega Mall, cel mai nou centru comercial din București, își deschide porțile pentru public. 
Paranteză: Ca bucureştean ce traversez zona zi de zi, ba chiar de câteva ori pe zi, mi-e destul de greu să înţeleg cum se va deschide mâine, când mai sunt încă, vizibil, atâtea de făcut acolo! Dar nu despre asta e vorba. Ci despre programul zilei de deschidere. Pe care vi-l transmit mai jos, aşa cum l-am primit şi eu:

Bucureștenii sunt așteptați într-un spațiu unic, prin arhitectură, design și experiențe de shopping, unde au acces la o gamă completă de produse și servicii și se pot bucura de numeroase activități de divertisment.

În prima săptămână, vizitatorii vor beneficia de oferte și promoții în magazine și pot lua parte la o mulțime de spectacole. Agenda pentru primele 4 zile de la deschidere, între 14 și 17 mai, include un mix de reprezentații speciale pentru public:


Titan The Robot – la orele 11:00, 16:00 și 19:00
Un android controlat electronic, care distrează publicul printr-un show interactiv, unic în lume

Magic Movers – la orele 11:30, 14:00 și 16:30 
O trupă de dans care se mișcă, aleargă și levitează, ca într-un spectacol de magie

Fashion makeover – între 12:00 și 20:00
Ședințe gratuite de makeover cu hairstyle, make-up și ținute din magazinele Mega Mall

Anti-Gravity Room – între 10:00 și 22:00 
O experiență unică în care vizitatorii pot descoperi cum trăiesc astronauții în spațiu

Led Robot – la orele 20:00, 21:00 și 22:00 
Un robot de peste 2 metri, echipat cu led-uri și un laser special

LEGO Ninjago– între orele 10:00 și 20:00
Cei mici, dar și cei mari sunt invitați în toate cele patru zile în zona de distracție LEGO

Mega Mall, cel mai nou centru comercial deschis de fondul de NEPI în România, va avea peste 200 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii. Printre premierele pe care le aduce Mega Mall se numără sala de fitness WorldClass, dotată cu o piscină semiolimpică, prima sală Cinema City cu tehnologia 4DX, un concept nou de loc de joacă pentru copii de toate vârstele, precum și primul magazin Sport Vision.

No comments:

Post a Comment

Comentarii