Tuesday, June 16, 2015

Lecţii de muzică pentru familii la Boem Club


Începând cu data de 15 iunie 2015, Scoala de Muzica Boem Club lanseaza lectii de muzica pentru familii. Lectiile se vor putea efectua in baza noului Abonament Family care se adreseaza membrilor aceleiasi familii (parinte-copil; matusa-nepot; frate-sora; verisori etc.) si care poate cuprinde lectii la instrumente precum pian, chitara, vioara , tobe, saxofon sau canto.

Lansarea vine odata cu deschiderea Scolii de Vara Boem Club 2015, din doua considerente: dupa 6 ani de activitate muzicala, Boem Club are experienta necesara pentru dezvoltarea acestui tip de lectii, iar copiii si parintii au mai mult timp liber pe perioada verii, putand incerca astfel sa aiba o activitate muzicala de calitate impreuna.

Prin intermediul lectiilor de muzica din abonamentul „Family” ne adresam tuturor celor care doresc sa isi incurajeze copilul sa incerce o experienta muzicala activa, sa cante la pian, chitara, vioara, canto, tobe, saxofon, etc., prin exemplul propriu. Ii incurajam sa devina mici artisti, sa isi dezvolte creativitatea si sa se imprieteneasca cu muzica nu numai ascultand-o, ci si creand-o.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia - B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Detalii pe www.boemclub.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii