Wednesday, July 29, 2015

Gaşca Zurli vine la Mega Mall ... după ziua Ilincăi

Cum am fentat noi căldura toridă a zilei de 29 iulie 2015, şi în acelaşi timp, am sărbătorit ziua de naştere a mezinei, când prietenii îi sunt plecaţi din Bucureşti în vacanţă, iar noi ne-am nimerit aici?
Iaca, în Mega Mall! 
Cinema 4D, experienţă super-tare - check! 
Mâncat (nesănătos, ştiu) la semi-fast-food şi cofetărie - check!
Cumpărat rochiţe cu reduceri şi fără aglomeraţie - check! 
Citit şi jucat în Cărtureşti direct pe jos, pe covorul din magazin - check! 
Totul în răcoarea aerului condiţionat din Mega Mall.

Dacă v-am dat o idee, aflaţi că mâine chiar puteţi să ne luaţi exemplul. Ba mai mult, aveţi motive în plus să faceţi asta pentru că mâine, 30 iulie, de la ora 19.00, Mega Mall va fi luat cu asalt de Gaşca Zurli!

Va fi - aflăm din comunicatul de presă - un spectacol educativ de neuitat, presărat cu momente de magie, teatru și muzică. Evenimentul va avea loc - asta ca să ştiţi să mergeţi la fix, să nu bâjbâiţi prin ditamai mall-ul - joi, 30 iulie, începând cu ora 19.00, la nivelul 2 al centrului comercial, în Insula de Vară. Accesul la spectacol este gratuit.

Gasca Zurli vine la Mega Mall direct de pe litoral cu super producția La mare, la soare, o piesă educativă ce îi învață pe copii despre beneficiile și pericolele la care sunt supuși atunci când se expun la soare. În cadrul show-ului interactiv, copiii vor învăța cât este de important să se protejeze de razele soarelui, astfel putând câștiga timp prețios pentru a se juca în nisip și în apă, fără să sufere din cauza arsurilor. Zâna Bună îi va învăța pe copii cum să se ferească de orice rău care i-ar putea atinge iar Fetița Zurli, Clopoțel, Truli, Yuppi, Zdrăngănel și celelalte personaje vor încerca s-o convingă pe vrăjitoarea Tura Vura să folosească protecție solară.

Îmbinând perfect teatrul, muzica, poveștile și magia, spectacolul susținut de Gașca Zurli este dedicat copiilor, cat si parintilor. Cu sute de spectacole la activ, personajele Zurli vor transforma Insula de Vară din Mega Mall într-un spațiu ideal de vacanță.

Mai multe informații despre evenimentele din Mega Mall se găsesc pe www.MegaMallBucuresti.ro sau pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti.

No comments:

Post a Comment

Comentarii