Sunday, August 16, 2015

Concurs de povestiri şi desene la Academia Motanov


Până la 1 septembrie, tineretul creator e așteptat să trimită o povestire sau un desen pentru că îi face plăcere și ca să câștige premii! - anunţă reprezentanţii Academiei Motanov,

Premiile cele mari sunt câte un loc gratuit la atelierul de scriere creativă coordonat de Adina Rosetti și la ateliereul de desen de personaj coordonat de Diana Necșulescu. Ambele încep pe 26 septembrie și au ședințe în weekend. Mai multe detalii aici.

Celelalte premii constau în cărți sau creioane și acuarele oferite de partenerii concursului, Asociația Curtea Veche și Faber-Castell. În plus, cele mai bune 20 de povestiri și 20 de desene vor fi publicate pe site-ul Academiei Motanov.

Pot trimite povestiri juniorii între 10 și 16 ani, iar desene cei între 7 și 12 ani. Concursul e deschis copiilor din toată țara, cu precizarea că cele două mari premii – participarea la atelierul de scriere creativă și la atelierul de desen – vor merge la doi copii din București, pentru că aici se țin atelierele.

Pentru înscriere, trimiteți un mail cu titlul „Concurs Academia Motanov” la adresa simina @ motanov punct ro, la care atașați povestirea/desenul. În mail, scrieți și numele, vârsta, localitatea. Pentru alte informații, vă stă la dispozițiepagina concursului.

No comments:

Post a Comment

Comentarii