Monday, September 21, 2015

Doar câteva zile mai sunt până la Rocket Bike Fest

Echipa Rocket Bike Fest este în toiul pregătirilor pentru ce-a de-a VI-a ediție a competiției de ciclism ce reunește toate categoriile de vârsta, iubitori ai sportului și ai petrecerii unei frumoase zile în natură.

Sunteţi aşteptaţi cu mic, cu mare, la una dintre cele mai iubite competiții ce are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii cu autism. Partenerii evenimentului vă vor întâmpina cu multe surprize și premii, oferindu-vă o zi de neuitat. Printre aceștia, în prezent, se numără: Farmexpert, HP, Christian Tour, Aqua Carpatica, Isostar, Sun Plaza, Mega Image, Alka, Himalaya Travel, Betty Ice, Alexandreea, Boribon, Urban, Papa la Șoni, Elite Kids, Ciuc, Danone, Ferma Animalelor, Brigada de Voluntari si parteneri media precum Euromedia, Phoenix, Vision Media, Bursa, Calendar Evenimente, B24Kids. Această ediție este Powered by Fan Courier.

Rocket Bike Fest este unul dintre marile concursuri sportive unde atât cei mici, cât și cei mari pot profita la maximum de ceea ce le-au pregătit organizatorii, respectiv Asociația Help Autism: o lecție de viață, dorința de a dărui și încrederea în forțele proprii.

Pe 26 septembrie are loc cea de-a VI-a ediție a competiției de mountain bike Rocket Bike Fest, în Pădurea Cernica obiectivul principal fiind susținerea programelor de diagnostic precoce, evaluare psihologică și intervenţie timpurie în autism.

La oricare din categoriile la care dorești să te înscrii sau să îți înscrii copilul, fie că este vorba despre categoria Family, Juniori, Hobby, Race sau Copii, organizatorii competiției, Asociația Help Autism și BikeXpert te invită să ai o zi de neuitat.

Înscrie-te la Rocket Bike Fest – pista prieteniei! Pe site sau direct la Magazinul BikeXpert din Șoseaua Pantelimon nr.94.

Pentru mai multe informații, accesează http://www.rocketbike.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/RocketbikeFest

No comments:

Post a Comment

Comentarii