Tuesday, September 8, 2015

Porţi deschise la Elefănţelul curios


Locul de joacă şi Afterschool Elefănţelul curios pregăteşte o frumoasă surpriză pentru toţi prietenii, indiferent de vârstă, fie că sunt parteneri care ne trec zilnic pragul sau doar de distracţie!

De la ora 10, copiii şi părinţii sunt aşteptaţi de personajele Mickey şi Elsa, să ne ducă în minunata lume de poveste! Ne vom juca, vom dansa, vom face baloane, ne vom picta şi ne vom deghiza în diverse alte personaje.

Începând cu ora 11, echipa MiniArtShow by Ioana Ginghină va pune în scenă un spectacol atelier cu gheaţă carbonică. Ne jucăm de-a oamenii de ştiinţă, dar şi învăţăm în acelaşi timp: gheaţa carbonică se transformă în nori şi spumă, facem limonadă cu fum din apă plată ce devine minerală. Cel mai important experiment va fi de fapt să transformăm feţele tuturor în chipuri luminoase!

Până la ora 13, prinţesa Elsa ne va ţine companie şi nu ne va lăsa să stăm locului o clipă!

Vă tratăm cu cozonaci de casă, frământaţi de mâinile unei mame harnice, fursecuri şi sărăţele proaspete şi suc natural de fructe!

Nu uitaţi: sâmbătă, 12 septembrie, este Ziua porţilor deschise la clubul Elefănţelul curios, din Bulevardul Constantin Brâncoveanu, nr 7 D.

Accesul se face pe bază de înscriere şi este GRATUIT!

Rezervări la: elefantelulcurios01@gmail.comcontact@elefantelulcurios.ro sau la telefon: 0744489920.

No comments:

Post a Comment

Comentarii