Thursday, October 22, 2015

O sală întreagă vrea pupic de noapte bună


Duminică 18 octombrie a avut loc o nouă premieră marca Zurli. Deşi nu am fost acolo, fotografiile cu cei prezenţi în sală spun destul de multe despre atmosferă. Se pare că şi de data asta a fost sssuuuper! :) Artişti talentaţi, copii fericiţi, părinţi bucuroşi!

Gasca Zurli, iubita trupă de animație pentru copii, a umplut cu fanii săi Palatul Național al copiilor din București. Potrivit organizatorilor, o mie de copii și părinți au asistat la cel mai emoționant show Gasca Zurli produs vreodată. Spectacolul, care promovează educația prin zâmbet, joacă și iubire a provocat lacrimi de bucurie și fericire în rândurile publicului. 


Cel mai emoționant moment a fost cel în care Fetița Zurli a interpretat Cântec pentru Maya, cântecul care le atrage atenția părinților la nevoile reale ale copiilor. În aplauzele tuturor, a urcat pe scenă chiar Maya, fata Mirelei Retegan. Din dragostea pentru ea, Mirela a creat Gașca Zurli, care a devenit un fenomen național.

După spectacol a fost lansat oficial CD-ul Vreau pupic de noapte bună, cu o sesiune de autografe (vezi imagine)


Spectacolul de la Palatul Copiilor a făcut parte din Turneul Național Vreau Pupic de Noapte Bună, turneu demarat acum o lună, în care Gasca Zurli ajunge în peste 30 de orașe din Romania cu 45 de spectacole.

Mai multe detalii despre turneu, găsiți pe www.zurli.ro/vreau-pupic-de-noapte-buna.











No comments:

Post a Comment

Comentarii