Friday, January 22, 2016

Filme pentru copii, la cinema Elvire Popesco



„The Boy and the Beast” / „Băiatul şi bestia” este o călătorie spre un univers fantastic, cu momente emoţionale şi amuzante, o călătorie în care spectatorul redescoperă valoarea prieteniei, a loialităţii şi a dragostei.

Shybuia este lumea oamenilor, Jutengai este lumea Bestiei. Băiatul şi Bestia trăiesc izolaţi în două lumi separate, dar într-o zi băiatul intră în lumea Bestiei, devine discipolul Bestiei Kumatetsu şi primeşte numele de Kyuta. Această întâlnire este începutul unei aventuri care depăşeşte limitele imaginaţiei.

Biletele se pot achiziţiona online https://eventbook.ro/film/bilete-film-the-boy-and-the-beast-baiatul-si-bestia sau de la librăriile Antony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10) şi de la casieria cinematografului Elvira Popescu (Bd.Dacia, nr. 77).

Tarif adult + copil - 10 RON
Copii sub 14 ani – 5 RON



„Ooops! Noah is gone!” / „Upps! Am pierdut arca...” Potopul s-a dezlănţuit. O arcă imensă este construită, menită să salveze mai multe animale. Dave şi Finny nu sunt acceptaţi în barcă, dar cu ajutorul lui Hazel şi Leah se strecoară la bord, crezând că astfel vor fi în siguranţă. Asta până când puii curioşi cad din arcă, iar navigarea nu va fi una deloc uşoară.

Bilete se pot achiziționa online https://eventbook.ro/film/bilete-film-ooops-noah-is-gone sau de la librăriile Antony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10) şi de la casieria cinematografului Elvira Popescu (Bd. Dacia, nr. 77).

Tarif adult + copil - 10 RON
Copii sub 14 ani – 5 RON

Program
Vineri 22 ianuarie
16:30 – The Boy and the Beast (+9)
Sâmbătă 23 ianuarie
11:00 – Oops! Noah is gone (+3)
Duminică – 24 ianuarie
11:00 – The Boy and The Beast (+9)

No comments:

Post a Comment

Comentarii