Friday, February 26, 2016

Cum putem rezolva conflictele paşnic și armonios, prin Aikido


Sâmbătă 12 martie 2016, în intervalul 10,00-12,00 vă invităm la Shinri Dojo la o lecție deschisă cu tema rezolvarea conflictelor (varianta pacifistă), armonie și echilibru prin Aikido.
 
Managementul conflictelor prin AIKIDO - workshop gratuit pentru adulți

Vom discuta cu Andrei Samoil (antrenor de aikido și formator licentiat) despre gestionarea conflictelor, despre furie – de unde vine și ce o generează – și despre cum ne poate ajuta practica aikido să avem o viață mai echilibrată, mai puțin stresantă și mai împlinită.

În cadrul workshopului de două ore veți găsi o alternativă la reacțiile uzuale pe care le avem în situații de conflict, veți fi surprinși de cât de simplu este să vă poziționați corect și să ajungeți într-o stare de echilibru în raport cu cei din jurul vostru, toate acestea într-o atmosfera caldă, prietenoasă și deschisă.

Vom asista la demonstrații cu mâinile libere sau cu arme tradiționale și vom putea testa cele învățate încercând câteva tehnici de bază dar foarte eficiente.

Evenimentul este gratuit și este destinat persoanelor de peste 14 ani.
Ținuta recomandată – sport.
Locație: Sala de sport a Școlii Speciale nr 5, Str. Turturelelor 13 (zona Piața Alba Iulia).
Înscriere: Pentru a participa la eveniment este necesară înscrierea prealabilă online la acest LINK sau la telefon 0727830999 Ioana Samoil.

No comments:

Post a Comment

Comentarii