Monday, February 22, 2016

Săptămâna PSI pentru părinţi

Săptămâna Psi pentru Părinţii - Programul pentru Bucureşti - Librăria Cărtureşti Verona, de pe site-ul editurii Trei:

1. Părintele conştient: cum ne transformăm noi şi relaţia noastră de cuplu pentru a creşte copii puternici Invitaţi: Domnica Petrovai, Delia Lungu
Luni, 22 februarie – ora 18.30
2. Cunoaşterea corpului: CE si CUM vorbim cu copiii despre sex şi sexualitate
Invitaţi: Iulia Feordeanu, Delia Dascălu
Marţi, 23 februarie – ora 18.30
3. Calea regală a parentingului: de la supunere la cooperare
Invitat: Mirela Horumba
Miercuri, 24 februarie – ora 18.30
4. Cum să ne ajutăm copiii să aibă succes în viaţă?
Invitat: Irina Petrea
Joi, 25 februarie – ora 18.30
5. Retman şi Retmagia. Desene animate psihoterapeutice
Invitaţi: Daniel David, Mihai Goţiu
Vineri, 26 februarie – ora 18.30

Organizată în perioada 22-28 februarie 2016 în 7 oraşe din ţară, Săptămâna Psi pentru Părinţi te invită să discuţi despre educaţie, prejudecăţi şi probleme de familie şi cuplu cu psihologi şi psihoterapeuţi cu o bogată experienţă profesională. Găzduită de librăriile Cărtureşti din toată ţara şi coordonată de Editura Trei, Săptămâna Psi pentru Părinţi este o bună ocazie de a vedea cum poţi să ai grijă nu doar de copil, dar şi de partenerul tău, cum poţi evita mesajele inadecvate oferite celui mic (de tipul ”Copile, nu fii rău!” sau ”Dacă vrei, poţi!”) sau cum poţi da un sens terapeutic poveştilor, jocului ori filmelor de desene animate.

Fii un părinte ”cool” şi participă la atelierele de parenting găzduite între 22 şi 28 februarie de librăriile Cărtureşti din oraşele Bucureşti (Verona), Iaşi (Palas), Cluj-Napoca (Iulius Mall),Timişoara (Mercy), Constanţa (Maritimo), Arad şi Braşov. Profită de intrarea liberă, dar şi de reducerea de 25% pentru toate cărţile de parenting şi psihologia copilului ale Editurii Treivândute în reţeaua Cărtureştilor pe parcursul Săptămânii Psi pentru Părinţi.

No comments:

Post a Comment

Comentarii