Wednesday, March 16, 2016

Atelier de Storytelling pentru copii: învață-l cu ajutorul poveştilor



Pe 25, 26 și 27 martie începe un atelier de storytelling pentru copiii fascinați de povești. Aceștia vor învăța să se exprime corect atât în scris, cât și verbal, prin jocuri și activități interactive. Atelierul este conceput pentru grupa de vârstă 5-8 ani.

Atelierul este organizat de echipa BluParty şi suținut de Iulian Tanase, om de radio și presă (Radio Guerrilla, Academia Cațavencu și Revista Kamikaze) și autor al unei cărți creative de parenting, Experimentul MAMATATA.

Iulian este tatăl a doi copii, poet și scriitor care a primit premiul „Hubert Burda“ pentru tineri poeţi din Europa de Est şi Premiul 1 la concursul literar „1+1+1=1 Trinitate“. Este autorul unei serii impresionante de cărți, a scris în cadrul revistelor Academia Cațavencu și Revista Kamikaze și a realizat numeroase programe la Radio Guerrilla. Iulian Tănase predă în prezent cursuri de creative writing, însă cel mai mult îi place să se joace cu copiii lui.
Acum, cel mai mult îmi place să mă joc cu copiii mei. Am o fetiță, Adora, în vârstă de 6 ani, și un băiețel, Sacha, în vârstă de 4 ani. Ei sunt cei mai buni prieteni ai mei, iar eu sunt clovnul lor de companie.
Atelierul de storytelling are loc la Institutul pentru Fericire, la adresa Bd. Dacia nr. 14, etaj 6, interfon 17C, Sector 1, București.

Părinții își pot înscrie copiii la atelier până pe data de 24 martie direct pe pagina atelierului, unde vor găsi mai multe informații despre program, activități și investiție.

Atelierul urmărește să acopere o serie de activități interactive, sub formă de jocuri și exerciții, care să le antreneze imaginația celor mici.

Copiii se vor distra cu jocuri cum ar fi:
- Desenează o poveste
- Ce se întâmplă dacă
- Deschizi – nu deschizi și 
- Jocul „Tribunal Copiilor“, unde aceștia vor avea ocazia să judece faptele unor personaje din anumite povești celebre.

Pe lângă jocuri, aceștia vor face execiții care să le stimuleze creativitatea, vor crea ghicitori, vor compune poezii din cuvinte decupate din reviste și vor construi povești cu personaje fantastice.

Atelierul are loc în cadrul a cinci ședințe, ce durează câte o oră și jumătate fiecare, cu trei grupe diferite. Primul modul al atelierului va începe în datele de 25, 26 și 27 martie, iar programul va avea loc între orele 18:00 și 19:30 în timpul săptămânii, respectiv 11:00 - 12:30 în weekend.
Mai multe detalii puteţi obţine de pe pagina atelierului, aici

No comments:

Post a Comment

Comentarii